Sandra Purvins

Tisadg..

Kategori: Allmänt

Nu är det dax för förmiddagsmys igen.. Hon är så härlig min lilla Jojo!! Hon är så kramig och god och hon äter som en häst så jag antar att hon kommer växa så det knakar nu den närmsta tiden..
Jag har hunnit med en snabbfika hon Tine som vanligt och de börjar få mer och mer o göra nu så det är roligt..
Vi har börjat prata om helgen också, hoppas att det händer något roligt nu när det närmar sig Halloween.. Har sett att lite flera ställen håller öppet nu under helgen i alla fall..
jag vill passa på att säga GRATTIS till min lilla kusin vitamin som igår fick en liten dotter som ska heta Linnea!!! Jag måste ta mig hem snart så jag få se det lilla underverket!!!
Nej nu är det nog dax att äta lunch tror jag... Ha det toppen..



Måndag..

Kategori: Allmänt

En trevlig gårdag blev det, morgonen börjades med frukost o en långpromenad där vi försökte hitta alla små genvägar som finns runt omkring sen en hemmamys kväll med tv o god mat..
Denna dag började tidigt för våra kära hyresvärdar fick för sig att börja borra det lät som dom borrade nya plankor i glovet, (ganska mycket spring där uppe..) så en fika med Emil uppe hos Tine som vanligt, funderar på vad jag ska göra nu när Emil ska lämna mig.. haha
Sedan blev det storstädning och Jojo tycker inte om dammsugaren, som befarat.. Efter våran städruch nu så är vi ganska trötta o tar igen oss i soffan.. Jojo har fått en klöspelare idag också men verkar inte förstå hur man ska använda den.. Det blir ett senare problem men den gröna bollen med klocka i den va poppis..
Nej dax o ta plats brevid Jojo igen..

Lördag..

Kategori: Allmänt

Jahaja.. nu sitter vi o väntar på att Tine ska ringa så vi kan hjälpa henne och William o flytta till Sälen.. Det ska bli roligt att ha dem lite närmre så man kan träffas mer.. Igår var i bara hemma på kvällen o tittade på tv o åt mat..
Som jag har längtat Jojo är hemma nu..

Här är vårat lilla yrvärder..



Visst är dom söta tillsammans..

Onsdag..

Kategori: Allmänt

Hallå hallå, sitter o myser i soffan med min andra hemma fru, Emil vi har båda hamnat i matkoma efter att vi har ätit en vällagad middag tillsmmans.. Pizza blev det..
Planerar morgondagen, det kan bli spännande med en fika hos Tine o sen en sväng till djuraffären o eventuellt till Mora för att förhoppningsvis senare på eftermiddagen hämta hem lilla Jojo.. Som jag längtar.. haha
Emil fick sig en rolig syn idag i alla fall när jag alá riktig seriefigur tappade hakan..
Nu blir det tvsappande o rödvin, Dumdum o Greken är påväg upp men eftersom min kära sambo planerar som en 2åring så åkr de till Stöten en sväng så ska vi ses i morgon om han kommer hem då??
Jaja så är läget i alla fall nu ska ja återgå till mitt matkoma..

Antar att Sunken är i detta tillstånd igen nu ikväll, denna bild e tagen i Lördags..

Tisdag..

Kategori: Allmänt

Oj så dålig jag blivit med det här..
Idag har jag i alla fall fikat med Emil hos Tine o handlat lite potatismjöl tills när jag ska baka, tror det kan bli en blåbärspaj idag.. Men jag ska nog städa lite innan för nu börjar jag bli lite sugen på det.. Det händer inte så mycket just nu men jag har i alla fall fått en tid med bilen i Mora så de får kolla så det inte är något fel på den..
I morgon tror jag att Bomen Hajen o greken kommer, återstår o se om de vill stanna här hos oss i Sälen eller om de ska upp mot Stöten på en gång..
I helgen ska vi hjälpa Tine o William o flytta, det ska faktiskt bli roligt, jag hoppas att vi också får en lägenhet snart vi med för det är inte klokt att bo i lägenheten vi bor i nu.. Vi fick i lördags klagomål på att vi spelade lite musik när vi satt o pratade klockan 5 på eftermiddagen.. Det är inte klokt..
I morgon i alla fall så blir det nog en fika med Emil igen..

Fredag..

Kategori: Allmänt

Jaha segstartad som vanligt idag, har i alla fall hunnit hälsa på Tine på Fjällbagarn och druckit kaffe och tacka för den underbart trevliga kvällen igår.. Sen lagade jag lite lunch för det han vi ju inte innan Sunken åkte för att jobba.. Så då fick man ju äte något man tycker om.. Ungsbakad lax med stekta grönsaker o lite creme fraiche mm.. Jag har längat hela veckan..

Pratade med Frida igår också o hon ska få en liten pojke.. Jag hoppas jag kan komma o hälsa på snart om inte får vi ta det när det lilla livet kommit ut.. =)
O snart e de dax för Johanna också, det kan inte vara många dagar kvar nu, men de e tur att det inte är många veckor kvar innan jag kommer hem igen..

Undrar vad som kommer hända i helgen vi har inte planerat något och det va länge sen.. å hoppas att det blir en lugn och avslappnad helg..

Onsdag..

Kategori: Allmänt

Minne som en guldfisk?? Jo men det var nog jag.. Jag har inte slängt skräp o till min förvåning så vaknade ja första gången halv 10 o tänkte att jag skulle blunda i en halvtinne till, vaknar o vill inte öppna ögonen men tvingar mig själv o hjälp klockan var halv 1.. pp o hoppa bädda sängen o en snabb dusch o så ner till affären o handla lite till maten i kväll, lunchen blev rester från igår..
Nu har jag ialla fall tvättat två maskiner med tvätt o snart ska ja börja koka köttet till ärtsoppan som vi ska göra idag.. mm det har ja längtat länge efter..
Jag har en tanke att jag sov så läge för att det ligger en liten förkylning och lurar för sen ja vaknade har jag haft huvudvärk så ja ska nog ta mig ett par panodil nu till kaffet som ja idag får dricka själv eftersom Tine är ledig..

Men men ja längtar tills i morgon i alla fall.. Då ska Tine ha tjej kväll o vi ska äta mat tillsammans.. Tror att det kommer bli mycket mysigt..

Letar förresten efter en frisör här i sälen så om någon har ett tips så vill jag veta..

Tisdag..

Kategori: Allmänt

Oj vad slarvig jag har varit slarvig men det ska bli bättring.. eftermiddagen har varit underbar i alla fall, vi har lagat mat, det blev pocherad torsk med kokt potatis med ägg o persiljesås mumms!! O sen e n kväll i soffan framför tvn.. Älsklingen sover sen en stund tillbaka brevid mig, han e så söt!! Snart är det dax ochh krypa ner i sängen tillsammans med honom..
Jag har även hunnit med och jobbat lite idag på Olarsgården.. Frukost o sen städning, ganska mycket städning.. alla rumen och lokala utrymmen.. men men 8 timmar senare vart det kart..

I morgon blev ja ledig så det blir nog ganska lugnt, jag ska handla lite o slänga skräp o städa..Om ja hinner ska ja baka lite också.. Funderar på blåbärs muffins..

En mysig bild från i sommras på Gotland..

Söndag..

Kategori: Allmänt

Nu är det länge sen.. Jaja nyss hemkommen från en lång men mycket trevlig vecka som började med en bilfärd hem till mamma i måndags, o som vanligt hemma sitter man bara o äter en massa god mat, blir ompysslad o umgås..
I tisdags hämtade ja Sunken vis stationen i Norrköping o så åkte vi till linköping och hälsade på Alex o gick på IKEA..
I onsdags blev det en liten sväng till Norrköping och Sunken klippte sig och vi tog en fika innan vi åkte hem till mamma o åt en massa mat.
I torsdags var det äntligen dax för oss att ta plats på bussen med Bomen o Hajen till Stockholm, tack kusin vitamin för stjussen.. Sen en snabb lunch på O´learys innan färd ner mot båten..
I stora drag var kryssningen mycket rolig och vi hade hela tiden mycket trevligt, det var roligt att få träffa Molle mf. igen.. Turen i Stockholm var också rolig och ja tror att Sunken uppskattade mest att Bomen blev utkastad för att han typ satt o sov på Harry B James.. Lite kul o veta är ju att det var tredje året i rad som han blir utkastad där ifrån på fredagen efter kryssningen..
I Lördags var det i alla fall dax för o ta tåget hem till mamma igen som under våran tid i Stockholm hade fylt år.. Grattis igen mamma, så då blev det fika med blåbärspaj med moster o kusin med jätte magen..
Undrar hur många små bäbisar det kan vara där inne, de sägen 1 men ja tror att de luras o att det är typ 3.. Hoppas i alla fall att det går bra för dig min lilla vitamin, nu är det mindre än 2 veckor kvar..

Ja ja dax o sova lite snart så man hinner med allt man ska i morgon..

Funderar på o färga håret igen...

Tisdag..

Kategori: Allmänt

Hämtade Sunken vid tåget idag.. Sen bar det av mot Linköping o IKEA o så klart Alex.. 500 värmeljus rikare o lite annat småt o gott som lampor så har vi ätit kålsoppa med frikadeller o sett lite på tv.
I morgon blir det en lugn dag med en sväng ner till Ettan o så mammas mat i massor!!!

På torsdag blir det kryssning, detta kan bli en möjligt syn..

Måndag..

Kategori: Allmänt

Ja är så trött nu så att jag inte orkar fästa blicken på något en längre stund, har spenderat dagen i bilen och åkt från Sälen hem till Kolmården, lyckades snurra några varv i Örero, en stad som jag aldrig har gillat att köra igenom..
Helgen har förresten varit trevlig med vänner o mat på bl. Gustav.. Sunken  blev lite trött men vi hade trevligt i alla fall..
I morgon förresten blir det en sväng till Norrköping o hämta Sunken vid tåget kommer just nu inte ihåg vilken tidx men det blir nog bra hoppas jag o sen ska ja titta i affärer efter kläder för sånt blir det inte mycket av i Sälen, hoppas även hinna med en sväng till Linköping o IKEA men vi får se vart tiden tar vägen..
Dax o inta sängläge nu för snart tror ja att jag kommer svimma av utmattning..

Här kommer lite bilder ifrån den roliga hemfärden från Gustav..



Fredag..

Kategori: Allmänt

Jaha ja nu är det nog snart slut på kvällen.. dagen har ialla fall vart jätte mysig har spenderat ett par timmar i min nya soffa o sen en fika hos Tine o Sofie sen lunch på Gustav med Sunken o Palmen, i morgon är det Oktoberfest där så nu letar vi tyrolerkläder.. ;P Vi var en sväng i Stöten o hälsade på Mackan o Våfflan, trevligt trevligt..
sen blev det en Fika igen hos tine men denna gång med Sunken o Möller, som äntligen kommit tillbaka till Sälen..
Ikväll blev det kyckling klubbor o varm potatissallad till kvällsmat tillsammans med lite rödvin.. GOTT!!

Kommer nog åka hemmåt redan på måndag, det ska bli skönt, vintedäck o grejer med tanke på att de säger att vi ska få 1 decimeter snö nu i helgen.. O mammas mat!!!

Kryssning också stundar, ja längtar så mycket att få komma härifrån en liten stund...
Hårdrocks kryssning...

Torsdag..

Kategori: Allmänt

Idag började min dag jätte tidigt, klockan ringde 06.45 och en halvtimme senare var ja på jobbet o började göra i ordning frukosten, tog hand om gästerna o städade lite rum, sen han ja med en snabb fika innan samtalet kom som jag har längtat så länge efter...
Soffan var påväg så ja rusade iväg för att ta emot dem o nu kommer ja få träningsvärk i morgon för gud va tung den va... Men det gör mig ingnting nu är mitt enda bekymmer att ja inte föddes som kille, ja har ringt och skällt på min mamma ;P nej men det där med att skruva i benen det får jag ta o tänka på ett tag till...

Palmen kommer sen i kväll, får se vad dom ska hitta på att vi ska äta för idag har ja ingen fantasi alls, ja e inte sugen på något... Palmen har gjort halkan idag ialla fall, ja tycker att det är så roligt för honom för snart har han sitt körkort...
O i morgon ska vi hämta nycklarna till hans lägenhet..

Detta är i alla fall soffan som nu framöver kommer stå i våran lägenhet, när allt är klart o soffan är vänd åt rätt håll så man kan sitta i den ska ja ta en egen bild men det får vänta en stund...