Sandra Purvins

Söndag..

Kategori: Allmänt

Nu är det länge sen.. Jaja nyss hemkommen från en lång men mycket trevlig vecka som började med en bilfärd hem till mamma i måndags, o som vanligt hemma sitter man bara o äter en massa god mat, blir ompysslad o umgås..
I tisdags hämtade ja Sunken vis stationen i Norrköping o så åkte vi till linköping och hälsade på Alex o gick på IKEA..
I onsdags blev det en liten sväng till Norrköping och Sunken klippte sig och vi tog en fika innan vi åkte hem till mamma o åt en massa mat.
I torsdags var det äntligen dax för oss att ta plats på bussen med Bomen o Hajen till Stockholm, tack kusin vitamin för stjussen.. Sen en snabb lunch på O´learys innan färd ner mot båten..
I stora drag var kryssningen mycket rolig och vi hade hela tiden mycket trevligt, det var roligt att få träffa Molle mf. igen.. Turen i Stockholm var också rolig och ja tror att Sunken uppskattade mest att Bomen blev utkastad för att han typ satt o sov på Harry B James.. Lite kul o veta är ju att det var tredje året i rad som han blir utkastad där ifrån på fredagen efter kryssningen..
I Lördags var det i alla fall dax för o ta tåget hem till mamma igen som under våran tid i Stockholm hade fylt år.. Grattis igen mamma, så då blev det fika med blåbärspaj med moster o kusin med jätte magen..
Undrar hur många små bäbisar det kan vara där inne, de sägen 1 men ja tror att de luras o att det är typ 3.. Hoppas i alla fall att det går bra för dig min lilla vitamin, nu är det mindre än 2 veckor kvar..

Ja ja dax o sova lite snart så man hinner med allt man ska i morgon..

Funderar på o färga håret igen...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: