Sandra Purvins

blä

Kategori: Allmänt

Det är verkligen inte min dag, jag kände det på mig redan när jag vaknade och sedan har det bara fortsatt och fortsatt... Det gick inget bra på jobbet, absolut kattastrof var det.. Och så kommer man hem och det orkar jag inte ens berätta om.. Men nya dusch regler har jag märkt att vi har i detta kollektiv, den som har duschat behöver inte skrapa golvet rent från vatten, det gör den som får blöta strumpor eller den som retar sig mest, eller väntar man så länge att Sandra gör det. Samma med toapappret, behöver man igentligen det??? När det tar slut här hos oss så behöver man nämligen inte fylla på.. Eller ja det är ju egentligen inte bara badrumsregler det genomsyrar nog allt i hela kollektivet... I frågor om sånt som kaffe och öl osv...

Dessa trevliga människor från Radiotjänst har nyss ringt också, senast var i torsdags vi pratades vid sist, jag tror inte det är några ändringar är och nu kom vi överens om att jag skulle ringa om det blev förrändringar. Hoppas de kommer ihåg det..

Men på tisdag i alla fall ska jag och Tove på stan, jag tror jag ska köpa jul och adventspynt för det har jag så lite av.. Nu när jag sitter och tänker på det så ser jag sjukt mycket fram emot det bara föra att få släppa den här dagen som är idag..

Nu ska jag gå och kika på vad mitt lilla monster Jojo har för sig för nu har hon varit tyst länge..

Hemma från stan..

Kategori: Allmänt

Uch vilket väder det är, det bara regnar och regnar hela tiden.. Över allt annars i Sverige snöar det men här i Kalmar så ska det så klart bara vara tråkigt och grått. Idag har jag varit och ätit lunch och fikat med Tove, Sarah, Jannika och Sunken, han kände sig nog lite utanför men vi hade trevligt..

Jag har förresten blivit vuxen, har skrivit mig här i Kalmar, det tycker jag är lite vuxenpoäng till mig.
Jag tänkte börja handla lite julklappar snart med nu när man får fira jul för en gångs skull.. Men det får vi ta nästa vecka för jag ska ju jobba nu hela helgen så jag kommer nog inte ha tid...

Nej nu så måste jag gå och leta efter Jojo, undrar vart hon ligger och sover denna gång. Det är helt sjukt vad den katten kan sova..

det känns som jag inte har tid för något..

Kategori: Allmänt

Ja det är helt sjuk vad mycket jag har haft att göra.. Jobb har det varit gott om, jag har varit på både mitt i mellan och gröna stugan och nu när julborden börjar blir det ännu mer..
I helgen var vi hos Mäklarn och Klara på inflyttningsfest, det var super trevligt att träffa dem det blir aldelens för sellan.. Och igår var en riktig slappardag och det enda vi fick gjorrt var att åka och handla med Tove sen var det bara mys framför tvn..
Ja det har hänt en massa sen sist men jag orkar inte riktigt berätta allt just nu... Nu ska jag nämligen äta lite innan jag ta mig ner på stan för o sola o möta upp Sunken som slutar o jobba vid tre..
Ha det bra!!