Sandra Purvins

I kväll är det strand hotell som gäller, h...

Kategori: Allmänt

img_8724 (MMS)

I kväll är det strand hotell som gäller, hoppas man orkar hålla humöret uppe hela kvällen, nu ska jag ner mot stan o fixa lite inför framtiden och förhoppningsvis hämta hem vagnen också. Men vagnen har jag inte allt förstora förhoppningar om kan jag lova... Tur att vi beställde tidigt (4/4)..

Det var himmelskt gott kan jag lova!!!

Kategori: Allmänt

img_9733 (MMS)

Det var himmelskt gott kan jag lova!!!

17 Dagar kvar..

Kategori: Bebis

Ja nu e de inte långt till BF.. Sitter för fullt hela dagarna nu och försöker planera ledigheten osv.. Det är ju jätte svårt, har ingen aning om hur man ska göra för att det ska bli så bra som möjligt och inte heller vet jag vart man kan hitta någon att fråga...

Vi var i alla fall nere på babyproffsen idag och fick besked  om våran vagn, den hade blivit skickad till Karlskrona istället för kalmar, så nu hade den äntligen blivit skickad där ifrån och mot Kalmar igen. Så i morgon eller senast på onsdag sa hon att vi skulle få den. Äntligen!!!

Nu blir det snart att laga middag, vi lyxar till det lite med blåmusslor och vitlöksbröd, de e ju som sagt va inte långt kvar tills vi inte kommer vara själva längre.. Vardagslyx är det bästa som finns, det är bara vinet som fattas till men det får vänta en stund till. Sen får vi se om det blir dessert, det va så länge sen o idag köpte jag ju jordgubbar för 20kr litern. Jaja ha det toppen!!

Dagen spenderades i Borgholm med Jannica, ...

Kategori: Allmänt

img_8459 (MMS)

Dagen spenderades i Borgholm med Jannica, vi avslutade på strand med sommarens första after beach med På G på scenen... Nu i kväll blev det grillning med samma trevliga sällskap och våra kära sambos. Och snart är det dax för sängen igen, jag längtar lite smått kan jag lova...

Hajen stod för den mesta musikunderhållnin...

Kategori: Allmänt

img_4557 (MMS)

Hajen stod för den mesta musikunderhållningen... Och vädret gick inte o klaga på någon gång under dagen!!!

Här är 5 kampen i full gång!!

Kategori: Allmänt

img_7557 (MMS)

Här är 5 kampen i full gång!!

Skulle blogga lite under dagen var tanken,...

Kategori: Allmänt

img_3496 (MMS)

Skulle blogga lite under dagen var tanken, men på Öland har man inte för mycket täckning så här har ni iaf midsommar lunchen... En mycket trevlig dag, och nu en mycket trött Sandra.

Tidig morgon..

Kategori: Allmänt

Ja idag får vi sätta fart på en gång.. Jag har precis kört Sunken till jobbet och fixat lite åt Jojo i badrummet. Men ingen vila här inte, nu blir det frukost och duschen innan det är dax att bege sig till barnmorskan. Så får vi se vad hon har att säga.
Funderar även idag på att köra in till stan och få bilen tvättad, den är så himmla skitig.. Senare blir det även en fika med Josefina, vi får se vad hon har att säga för nu är det ju dax för henne att få träffa sin lilla bebis när som helst..

Jojo håller koll på bebisen medans vi morg...

Kategori: Allmänt

img_9288 (MMS)

Jojo håller koll på bebisen medans vi morgonmyser...

Stökigt har vi det överallt!!

Kategori: Allmänt

Det känns inte alls så kul just nu.. Vad man än ska göra är magen ivägen så dammsugat har vi inte gjort på hur länge som helst känns det som.. Man försöker ju ta lite varje dag men själv är det inte alls så lätt kan jag lova. Ja Sunken jobbar ju varje dag och långa dagar dessutom.. Nästa gång han är ledig är på fredag, men inte tänker vi stanna inne och städa då.. Nej då är planen att vi ska till Öland precis som förra året.
Så det ser vi fram emot.

Vädret idag är inte heller allt för kul, det kommer skurar emellanåt så det är svårt att ta sig ut, jag har i alla fall tagit ut soporna idag och det är nog det enda jag ska göra ute förutom när ja ska hämta Sunken sen..
Nu tar jag och Jojo i alla fall hand lite om oss själva, hon vilar lite och jar har precis satt i en hårinpackning. Det är ju sånt vi får passa på med när vi är själva och innan den lilla kommer...

Nästa veckas planer är inte många och början av veckan är det inget som är roligt som ska göras.. Men men sen kommer ju helgen och midsommarafton.

Här har ni i alla fall två bilder från förra årets midsommarafton i rosa stugan..



Jag och Jojo börjar dagen med lite morgonm...

Kategori: Allmänt

img_0906 (MMS)

Jag och Jojo börjar dagen med lite morgonmys i sängen. Men snart ska vi ta tag i dagen vi också...

Nu ska vi snart bege oss ner mot stan...

Kategori: Allmänt

img_5057 (MMS)

Nu ska vi snart bege oss ner mot stan...

I kväll är jag ensam så det blir blåbärs p...

Kategori: Allmänt

img_9304 (MMS)

I kväll är jag ensam så det blir blåbärs pannkakor till middag...

Jag är mitt uppe i skovalet inför kvällen,...

Kategori: Allmänt

img_7707 (MMS)

Jag är mitt uppe i skovalet inför kvällen, vilka ska man välja??

Otympliga jag..

Kategori: Bebis

Idag har det verkligen blivit bevisat, ja man är ju inte i närheten av att ta sig fram igenom utrymmen som var en barnlek förrut.. Innan har jag ju berättat om när man ex. gått in i dörrhandtag och fått blåmärken på magen men idag var det fruktansvärt!!! Vi parkerade bilen och skulle in till socialkontoret för att skriva på faderskapspapprena, men folk är inte så duktiga på o parkera här i kalmar.. Eller de lägger i alla fall inte så mycket energi på det, så det resulterade i att lilla jag inte kom ut ur bilen. Det gick inte hur mycket jag än vred och vände på mig så Sunken fick snällt backa ut bilen från parkeringsplatsen och ta en annan ruta.. Tur att det inte var en massa människor i närheten så man slapp o skämmas..

 

För övrigt idag har jag i alla fall varit och fikat med Josefina, det var lika trevligt som vanligt och nu har hon inte långt kvar.. O så tittade Jannica förbi en stund. Nu sitter jag och väntar på min golfspelande sambo som ska komma hem när som helst nu och så blir det en sen middag och lite tv tittande innan det är dax o gå o lägga sig.. Hoppas att ni haft en lika lugn o skön kväll som jag!!

Mitt hjärta!!

Kategori: Allmänt

img_5120 (MMS)

Mitt hjärta!!

Här är min lilla favorit kisse, man märker...

Kategori: Allmänt

img_5025 (MMS)

Här är min lilla favorit kisse, man märker sån skillnad nu när det inte är lika varmt ute. Nu är hon sitt vanliga mysiga, spralliga och lekfulla jag igen!! Det gillar vi.

Fredagsmys!!

Kategori: Allmänt

img_9961 (MMS)

Fredagsmys!!

Fredagsmys!!

Kategori: Allmänt

Efter en lite seg start på dagen med start vid nio och lite städning så tog jag mig ner till stan för en liten lunch, där mötte Sunken upp oss mellan sina jobbpass och det blev en snabb kaffe tillsammans. Det är så himmla tråkigt att vi aldrig ses mer än några få timmar per dag.. Varken han eller jag kommer orka med att han jobbar så här mycket en längre tid till..
Sen fick jag bilen iaf, eftersom moppen är trasig så är någon alltid utan och det kan vara nog så besvärligt eftersom han inte får några fasta jobbtider.. Så jag tog mig ut till maxi för att handla och såg till min förtjusning att de sänkt priset på jordgubbar till 25kr per liter. Så jag köpte 2!! Jojo fick också lite fredagsgott idag, hon fick en liten påse med blötmat och hon har redan ätit upp såsen som i princip är det enda hon äter.. =)

Nu är vi i alla fall hemma och jag har duschat och har lite hårinpackning i håret och har precis målat naglarna, så nu ska vi börja fundera på kvällsmat och senare blir det mys med jordgubbar till mig och godis till Jojo förhoppningsvis får vi sällskap redan vid nio men det vet man aldrig...

Hoppas att ni får en lika mysig fredagkväll som vi kommer ha..

O så till tråkigheterna.. Sunkens moppe, j...

Kategori: Allmänt

img_7545 (MMS)

O så till tråkigheterna.. Sunkens moppe, ja ni ska se den från den andra sidan.. Jätte tråkigt att de inte kan låta andas saker vara ifred...

Här har ni lilla Wendy i gungan, vi hade e...

Kategori: Allmänt

img_2043 (MMS)

Här har ni lilla Wendy i gungan, vi hade en jätte mysig dag tillsammans.

Detta blev våran middag här om kvällen, ka...

Kategori: Allmänt

img_8675 (MMS)

Detta blev våran middag här om kvällen, kantarellpaj med parmaskinka och sallad. Ni anar inte hur gott det var, får tacka mamma o pappa som har gett oss all den goda svampen.

Äntligen..

Kategori: Allmänt

Idag kom alla inlägg som jag gjort med mobilen.. Det var värkligen på tiden!!
En sak som gott bra iaf..  Förutom det så har dagen inte varit på topp. Dagen började med att våran fasta telefon, vårat internet och tvn inte fungerade.. Sen fortsatte det med att vi märkte att våran moped var stulen och efter ett samtal så hittade vi den trasig i skogen..

Men men dagen har inte bara vart dålig, vi har ju haft lilla Wendy hos oss!! Hon har hållt oss sysselsatta, jagat Jojo så hon är helt slut och så har vi vart ute och gått och gungat och ätit kex på en filt i skuggan. I morgon är det dax igen. Det ska bli kul.

Nationaldagen!!

Kategori: Allmänt

Jo då idag är det ju nationaldagen, men några speciella planer på att fira har vi inte.. Jag och Jojo har spenderat förmiddagen med att städa och sola lite och nu snart ska jag bege mig mot golfen och möta upp Jannica och Martin för lite lunch.

Den 4/6 fick jag förresten mitt 5:e kusinbarn. Grattis Marie och Fredik till eran lilla söta Valentine. Och nu är det inte speciellt långt kvar för mig heller.. 48 dagar ungefär.. Och det bästa av allt är att vi nästan är klara med allt vi behövde köpa.. Nu är det ju som sagt bara vagnen kvar som vi väntar på.

Lite tråkigt är det dessutom att jag fortfarande inte kan mobilblogga så bilder får vänta lite.. Jag vet inte varför det inte funkar men jag är i alla fall inte ensam om att ha problem.

Nej nu sska jag göra mig i ordning inför lunchen så ha det bra i värmen så länge..

Jojo har nationaldagsmys på mattan, det är...

Kategori: Allmänt

img_4265 (MMS)

Jojo har nationaldagsmys på mattan, det är helt galet vad varmt det är i dag.

Mamma och Pappa

Kategori: Allmänt

Jo då idag har min mamma och pappa varit på besök!! Och ni anar inte hur mysigt vi har haft det... De har fått se våran lägenhet, nu när det typ är klart och vi har varit runt på stan och kikat runt lite garan och jag har visat var jag har jobbat och så åkte vi ut till golfkrogen och åt lunch och drack kaffe till sammans med Sunken. Innan de åkte hem tog vi en glas ute i Hansa City..
Det var så roligt och så mysigt. Dessutom passade de på o lämna en massa fina saker som de köpt till våran lilla bebis och saker som vi har fått av vänner. Super, nu känns det som vi e redo för att han ska titta ut till oss bara vi får hem vagnen också...

Jojo har fredagsmys...

Kategori: Allmänt

img_4655 (MMS)

Jojo har fredagsmys...

Torsdag kväll..

Kategori: Allmänt

Idag har jag lagt upp en massa bilder med mobilen, men tråkigt nog har inget av dem funkat.. Jag tänkte försöka igen lite senare men det känns tråkigt att behöva göra det igen..

Men men nu ska vi göra oss o ordning för att ta oss ner till Krögers. Sunken ska ta en öl o så ska vi bara sitta o prata lite..
Vi har precis avslutat middagen, det var super gott! Vi grillade kucklingfiléer och till det åt vi lite sallad. Det känns ganska lätt, precis som man vill ha det sånna här varma dagar...

Såhär blev sovrummet med de nya ljusa gard...

Kategori: Allmänt

img_7571 (MMS)

Såhär blev sovrummet med de nya ljusa gardinerna..

Lite mellanmål innan vi ska fortsätta och ...

Kategori: Allmänt

img_8455 (MMS)

Lite mellanmål innan vi ska fortsätta och tvätta gardiner...

Här är badrummet med nya mattorna och dusc...

Kategori: Allmänt

img_6817 (MMS)

Här är badrummet med nya mattorna och duschdrapperiet.

Städdag!

Kategori: Allmänt

Ja idag har vi städat riktigt ordentligt, det började redan efter frukosten när jag och Sunken började dammsuga, torka golv och damma. Det är så tråkigt och jag känner att det dessutom börjar bli ganska jobbigt dessutom så nu mera hjälps vi åt, det går ju då dessutom dubbelt så fort.
Så efter det var det dax för Sunken att bege sig till jobbet, och jag tog mig ner till stan för att möta upp Jannica, Tove, Emma o Sarah för lite fika. Jag tog en sväng till IKEA också idag för jag kände att vi behövde lite sommargardiner till sovrummet. Svart och mörklila är inte direkt så man får sommarkänslor, så det blev ljust beiga och det känns mycket bättre. Jag tittade även lite på badrumstillbehör... Det blev en lite vit matta att ha under Jojos låda så den förhoppningsvis samlar upp sanden som hon får med sig ut i tassarna, och så blev det en grå matta  och ett duschdrapperi som var grått i två olika nyanser och randigt..
Jag tänkte ta lite bilder senare..
När jag kom hem fortsatte jag o städa lite fönster och nu tvättar jag gardiner i hopp om att alla katthår ska försvinna.. Vi får se hur det går..

Nu blir det tv tittande o lite mys tills det är dax för sängen..