Sandra Purvins

Tråk måndag..

Kategori: Allmänt

Jo så känns det.. Det går lite emot mig nu med allt.. Jag får inte iväg mina mail med cv, det är tråkigt väder ute och jag sitter och funderar på om jag har något som jag får på mig om vi nu ska vara på golfen nästa fredag...
Och som vanligt blev det fel på min lön, jag förstår inte nu har jag ju ringt och sagt till hur många gånger som helst..

Jag längtar i alla fall till den 13:de Mars när vi ska åka till Ullared, det var jätte länge sen jag var där och det ska bli så skönt och komma iväg lite från allt. Det är ju bara över en natt men det kommer bli så skönt..

Jag tror nog jag och Sunken ska ta en fika när han slutar nu vid 3, så man får komma ut lite idag och titta på folk. Sen behöver vi köpa både mat och sand till Jojo också.. I natt har hon varit  jätte duktig och inte rivit i någon blomkruka alls!! Jag hoppas hon fortsätter så för jag är så trött på och behöva dammsuga varje dag..

Nej nu är det dax och göra sig i ordning..

Lugn dag..

Kategori: Allmänt

Ja idag har vi bara slappat.. Jag fick min Bola och tycker redan jätte mycket om den.. Den är lite stor men jag tror jag kommer växa i den, eller så knyter jag upp bandet så länge.. I alla fall, när man rör på sig så kommer ett litet dovt plingande. Jojo är än så länge lite rädd för det men det kommer nog gå över och hon kommer tycka att de är kul..

I morse fick Jojo sitt kattgräs också så nu hoppas jag att jag slipper hitta jord på golvet varje morgon och att jag slipper torka kattkräks om kvällarna när hon ätit blomblad som inte ska ätas... Vi har i alla fall dragit slutsatsen att kattgräs som är menat att äta är ganska svårätet för en liten nybörjare som Jojo, men jag hoppas hon kommer på tekniken...

I morgon blir det jobb på Mitt I Mellan igen, det var ett tag sen nu men det kommer nog gå bra, hoppas att det finns några kläder bara.. Men jag blir inte ledsen om jag får använda en piké istället för skjorta...
Nu hoppas jag att det är mat snart för jag är jätte hungrig, det blev jätte sen middag för vi satt med Bomen och spelade tv spel eller jag tittade mest men det var kul..

Bola..

Kategori: Allmänt

 

Bola Slät

Den mexikanska bolan eller graviditetspinglan är ett vackert smycke för gravida. Inuti smycket finns en liten xylofon på vilken en liten boll dansar runt och avger ett speciellt svagt ljud när kvinnan rör sig. Genom att bära smycket långt ner på magen kan barnet höra ljudet.

Från cirka 20:e graviditetsveckan kan barnet i magen höra och känna igen ljudet. Det magiska rogivande ljudet lugnar bebisen under graviditeten och efter födelsen känner barnet igen ljudet och blir lugn av det.



Jajemen, idag har jag köpt det här halsbandet, jag blev lite schoping sugen efter jag jobbat så det blev även lite kläder ifrån åhlens..
Ikväll blir det tv mys med lilla Jojo som jag snart ska gå och väcka.. O lite mat men det är ju så fantastiskt tråkigt att laga mat bara till sig själv..
Vi får hoppas att melodifestivalen är bättre denna vecka för programen innan tycker jag har varit riktigt dåliga..

I morgon är det fredag...

Kategori: Allmänt

O ja ska jobba kväll, det känns inte alls lockande just nu, speciellt inte med tanke på att jag mått lite sådär i dag... Men det är bara hoppas att man är starkare i morgon när jag får sova ut ordentligt..
Idag är min namsdag.. Finns det någon som firar det längre?? Jag kommer ju ihåg när jag var liten och fick en pressent av morfar men nu för tiden säger man ju knappt grattis att någon som har namsdag..

Är lite fundersam över lördag också men vi får se hur det går när jag inte får sova så många timmar..
Det är mycket nu med akassan o arbetsförmedlingen, jag känner inte riktigt att jag orkar med allt men ja ska ta tag i det nu i dagarna..

Nej nu är det mysstund med Jojo innan Sunken kommer..

Ja o datorer...

Kategori: Allmänt

Det går inte riktigt som jag vill just nu men jag tänkte visa vilka vagnar vi väljer mellan...

Jag kunde bara få vagnarna på bild med liggdelen och som ni ser  så har vi redan bestämt att det ska bli en Emmaljuna Nitro City, så nu ska vi välja hur den ska se ut bara... Detta är två av altenativen som heter PP Black/Red och PP Black/Blue vi väljer även på Charleston. Om ni vill kan ni ju kika in på Emmaljungas hemmsida och hjälpa oss...

 

 

 

Mycket på gång nu..

Kategori: Allmänt

Ja de e sjukt vad mycket de e på gång... Vi har bokat en resa till Ullared med mamma o pappa, Sunken fyller år och ev planerar vi en fest, det är mycket rörigt med jobb osv..
Jag känner att det bara snurrar i huvet..

Igår i alla fall var en helt toppendag!! Först var vi på ultraljud och tittade på våran lilla bebis. Det är helt sjukt vad mycket man kan få reda på.. Allt såg bra ut i alla fall.
Sen var vi och åt lunch på Mitt I Mellan där vi träffade lite vänner och arbets kamrater.  Senare på eftermiddagen var vi hos mäklarn och spelade Buzz, det var jätte trevligt och vi blev bjudna på tårta, det hoppas jag vi kan göra fler gånger och även när Klara är hemma...
Sedan blev det middag på Stugan med Bomen och Henke, jätte trevligt och super mätt blev jag... Sent blev det men så e det ju när man har trevligt...

I morgon är vi lediga tillsammans igen, då hoppas jag vi hinner reda ut lite saker så jag slipper känna mig så stressad hela tiden... O så hoppas jag att jag får sova bättre i natt, det var rörigt  i magen i natt eftersom jag visst åt vitlök igår... jaja ha det toppen...

Tvättardag..

Kategori: Allmänt

Ja idag har vi tvättat efter Sälen resan.. 4 maskiner är klara och vi har kanske 2 kvar.. Skidkläderna är inte så roliga o tvätta med tanke på att det är en massa andra grader och annat man inte får göra...

Men det var helt toppen och få komma iväg till Stöten ett tag och bara koppla bort allt här hemma för ett ögonblick.. Kul och träffa alla igen och alla nya människor och åka skidor. Vi har värkligen haft toppen väder i backen!!! Sista dagen var helt perfekt med sol och värme. Skönt och få träffa mamma, pappa o Sofie igen också..
Man känner att man saknar dem såhär dagarna efter att man har umgåtts så intensivt.

Sunken jobbar som vanligt nu igen, hela dagen idag och så i morgon kväll. Jag ska också jobba i morgon o de e självklart på förmiddagen så vi inte hinner att ses i morgon alls.. I kväll har det bara varit jag och Jojo och man märker att hon gillar att man är hemma igen..
Jag hoppas att hon lärt sig att även om blommorna är goda att tugga på så bör man inte göra det för senare så får man kräkas... Jajemen jag har spenderat fredagkvällen med att torka kattkräks...
Men nu mår hon bra igen...

Nu ska vi se slutet av Let´s Dance och jag ska äta upp min nektarin... Ha en toppenkväll!!