Sandra Purvins

Tävling.

Kategori: Allmänt

Jag är med och tävlar på www.muppsan.com om dessa jätte fina åkpåsarna. Jag hoppas att jag har turen på min sida... 




Lite blandat..

Kategori: Allmänt

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på kläder vi köpt och fått till våran lilla bebis...
Först kommer en bild på det vi fick av mamma o pappa sist vi var uppe och byte däck, och sen kommer bilder på lite som vi handlat själva o sådär..
Sist kommer Jojo som satt och solade sig vid balkongdörren i förmiddags...



Det blåser inte medvind i alla fall...

Kategori: Allmänt

Idag känns allt ganska tungt.. Mötet med jobbcoachen var mycket märkligt och vi kom inte fram till något speciellt förutom att jag ska fundera på vad jag vill få ut av mötena vi måste ha..
Lönen jag fick va skit kass och någon lönespec. lär jag ju inte få.. Den skulle komma med posten, enligt lag ska man ha den dagen innan lönen men inte här i småland, för här gör man som man vill... Antagligen så har de som vanligt dragit för lite skatt, och så är jag sjukt trött på att chefen går och snackar skit om mig och alla andra med för den delen, anser att en chef inte gör så..

Men men i morgon är det dax att jobba då, antagligen för sista gången där i alla fall.. Hoppas att gästerna är trevliga i alla fall nu när de fått lön... Känner att mitt tålamod inte kommer vara på topp i morgon heller...

I kväll är det mys kväll men jag och Jojo saknar Sunken... Så vi ska tända ljus och leta kiwi tills han kommer hem.. O poppa popcorn tror jag.. Sen ska vi ta plats i soffan och bara kramas och hoppas att allt bara löser sig av sig själv...

Söndag..

Kategori: Allmänt

Jo då o idag känns det som en riktig slappar dag.. Ska ta mig bort till Tove snart och sedan får vi se vad som händer.. Veckan som kommer däremot är verkligen inte lugn. Jag har redan börjat stressa och hoppas att allt kommer bli bra..
I morgon ska vi till barnmorskan igen, det ska bli kul och spännande o se vad hon har att säga de va ju så länge sedan vi va där nu..
Och på tisdag ska vi hemmåt Norrköping och byta däck hemma hos mamma, träffa Thilda och ev hinna ner till Ettan också innan vi åker hem på onsdag förmiddag eftersom Sunken jobbar onsdag kväll..
Torsdag ska jag jobba på strand igen, och vet inte riktigt hur jag känner inför det eftersom jag tror det kan bli ganska tungt..
På fredag ska jag träffa den  där jobbchoachen för första gången och jag har inte en aning om vart jag ska.. Gillar inte att mans ka någon stans där man inte har en aning om vart det är, och jag vet inte heller vad han ska kunna hjälpa mig med... Men men det blir nog hans uppgift att ta reda på...

Nej nu ska jag göra mig i ordning lite så jag kan ge mig av någon gång...

Förberedelser..

Kategori: Allmänt

Jajemen nu är det dax att börja, börja fixa inför fredag så allt hinner bli klart och så man inte glömmer något.. Jag har ju hela tiden sagt att jag inte tänker hålla på med detta men nu har ju Sunken fått fixa allt och planera så det är klart att jag tänker hjälpa till med de sista förberedelserna... I morgon ska vi handla mat och göra smörgåstårtorna och på fredag ska vi ställa i ordning allt och vänta på gästerna.
På fredag ska jag även få min sminkning på Make Up Store som jag fick pressentkort från på julafton.. Det ska bli så skönt att få lite nytt smink och även slippa sminka sig själv för en gångs skull..

Här hemma ska ju även här fixas lite men det tar vi nog på fredag förmiddag för vi har ju lilla Jojo som älskar att släpa rundor på sin kattsand, det är helt magiskt.. Idag har jag ju i alla fall damtorkat lite, tvättat och vattnat blommor.. Så det får jag vara nöjd med tror jag.

O på Söndag bär det ju av mot Ullared och det har jag ju sett fram emot nu i snart ett halvår, det ska bli skönt att få träffa mamma o pappa och Sofie igen.. Det blir nog mycket schoppande framförallt till det nya lilla livet som ska komma till oss. Och till Jojo så klart. Till mig blir det nog bara underkläder, en vind jacka om jag hittar någon och kanske en kjol till sommaren.. Sunken vet jag inte riktigt vad han behöver förutom strumpor och ett par shorts till sommaren.. Sen ska jag se om de har några mattor för jag är så trött på den vi har vid soffan..

Nej nu är det dax och ta hand om tvätten och sedan laga lite mat till mig i kväll...

I morgon blir det en biltur...

Kategori: Allmänt

jajemen i morgon blir det en liten tur till Landskrona, förhoppningsvis en liten tur på stan och så hem igen.. Det ska bli kul att komma ifrån Kalmar lite och se något annat. Hoppas att man kan slappna av lite för det känns lite stressigt här hemma just nu... Men men det löser sig nog...

Snart är det dax att åka till barnmorskan igen, eller snart och snart men den 21 Mars blir det ialla fall... Det ska bli roligt och spännande, undrar lite vad vi ska prata om då..

Nu hoppas jag att jag får mat snart för nu börjar jag att bli hungrig... Det blir någon thai liknande kycklingfilé med ris till, jag tror det kommer bli jätte gott.

En varm dusch..

Kategori: Allmänt

Efter Sveriges mästerkock ska jag gå direkt in i duschen för jag har så fantastiskt ont i mmin rygg efter dagens arbetspass, sen hoppas jag på lite kvällsmat..
Det blir antagligen köttgrytan från igår för jag orkar inte stå upp så pass länge att något annat ska hinna bli klart...
Nu är det kallt här inne i lägenheten igen jag förstår mig inte riktigt på det här.. Antingen är det 23 grader eller precis 19, varför kan det inte vara lagom, typ 21 grader för??

I morgon är det dax för jobb igen och även fredag, men i morgon är det jag och Tove så då kommer nog att må mycket bättre.. Hoppas att det håller sig lungt i morgon eller att gästerna kommer precis som idag, lite hela tiden...