Sandra Purvins

Sjukstuga...

Kategori: Allmänt

Hej igen, har inte haft någon större lust att titta in men hoppas att det blir bättre snart.
Det har i alla fall hänt mycket sedan sist men just nu är Liam lite halvkrasslig, han fick feber i lördags kväll, hade feber söndag och sedan dess har han bara haft feber på kvällar och nätter. Matlusten är som bortblåst och han hostar och snorar lite men han är pigg och glad... Konstigt men nu hoppas jag att han är bättre så han kan gå till dagis i morgon. Dessvärre börjar jag känna mig lite dålig... Ont i halsen och huvudvärk... Men hoppas att även det försvinner snabbt.
Midsommar var lite speciell i år. Förmiddagen spenderade vi tillsammans alla tre i Borgholm sedan började Sunken jobba, jag och Liam tog en sväng förbi rosa stugan och på kvällen satte vi oss i bilen till Kolmården för att byta bil. Vi har haft seaten på lagning hemma hos mamma och pappa och har lånat deras Saab så länge...
Nu har vi iaf seaten igen och allt flyter som vanligt.

Blommorna på bilden är från mammas och pappas trädgård, det luktar då gott här hemma nu vill jag lova!!

Helgen.

Kategori: Allmänt

I helgen var vi lediga hela familjen, det var inte igår! Och så skönt vi haft det. Vi har städat och tagit det lugn hemma. Varit på stan med Mickis, vi har grillat med Magnus, Klara, Bomen, Henke och Markus. Och så har vi tagit hand om varandra. Fler sånna helger tycker jag. Nu är det iaf jobb som gäller men jag jobbar min sista dag för veckan redan på torsdag eftersom det är midsommar. Ska dessutom hämta seaten hos mamma och pappa och då samtidigt lämna tillbaka saaben vi lånat...

Nu är det dax att ta hand om min lilla trotsiga 2åring igen...

Älskade familj.

Kategori: Allmänt

Åhh ibland önskar jag att vi bodde närmre mamma och pappa. Men vi har det ju så bra när vi ses iaf och dessutom ses vi ju ganska ofta ändå.
I helgen som var hade vi det toppen och man märker hur mycket Liam tycker om mormor och morfar. Att campa iaf över dagen är han dessutom mycket förtjust i. Grodstolen, lekparken, husvagnen och svängarna på stan gjorde hans dag toppen.

Idag har mamma varit här igen, tack!! Vi var hos läkaren igen med min nacke och nu är utredning nummer 2 klar. Helt utan resultat... Men men det var fantastiskt lyxigt att få träffas igen och Liam var på toppen humör!!

I morgon blir det jobb för mig innan vi ska lämna bilen på service och sedan ska jag med en vän på stan. Helgen är ledig för hela familjen och när hände det senast??? Vad gör man på en helg när man fått ändrade planer i sista minuten??

Med mormor och morfar.

Kategori: Allmänt

Nu är mormor och morfar hemma igen, men vi har haft en fantastisk helg tillsammans med mycket lek och bus. Stor del av dagarna har spenderats i lekparken på campingen och även med promenader på stan och i hamnen.

Vi har ätit gott och och umgåtts en massa!! I går somnade jag i solen när Liam sov middag så idag har jag gått och tyckt synd om mig själv. Förutom det så har vi varit hela familjen tillsammans, gjort lite måsten, fikat på golfen, ätit lunch på Ikea och handlat lite mat. Vi håller oss ifrån solen för jag fixar Inte mer idag och Liam han har hunnit bli lite brun han med denna helg. Fast utan att bränna sig. Nu kör vi båda på solskydd 30 resten av sommaren!!
Pappan har precis åkt för att spela lite golf och jag och Liam förbereder för lite grillning i kväll!

Glada dagar!

Kategori: Allmänt

Mamma och pappa är här!! Imorgon ska vi ses hela dagen och åka till Solliden tillsammans bland annat.
Jag är ledig eftersom dagis är stängt, vi tar en lugn morgon jag och Liam och sedan åker vi till Borgholm.

I badet i kväll gjorde vi den obligatoriska tuppkammen i håret och busade med alla leksakerna och duschslangen. Jag han dessutom fixa med all tvätt vi samlat på oss. Hoppas kvällen flyter på lika bra för jag har mycket kvar att göra...

Så många hinder...

Kategori: Allmänt

Idag valde lilleman kläder själv. Då blev det röda jeans och dödskalle tröja.
Vi har haft en bra dag, varit och handlat, lekt hemma och träffat Emma.
I morgon är det jobb och dagis igen och tisdag eller onsdag kommer mamma och pappa, vilken lycka!!

I går hade jag den värsta dagen på kanske 5 år... Förmiddagen började bra och vi var på ekerum och hälsade på. När vi kom hem fick jag så ont i nacken att jag bara grät, jag fick ringa hem Sunken för jag kunde inte röra mig. Tack vare snälla kollegor kunde han komma hem och jag spenderade eftermiddagen och kvällen liggandes på soffan.