Sandra Purvins

Tisdag och ledig..

Kategori: Allmänt

Ja idag e man ledig.. Har inte hunnit med så mycket än men jag hoppas att det drar igång snart.. Ikväll ska vi till Lammet och Grisen och äta och sen ska vi till Harrys.. Just nu e jag inte så jätte sugen men jag hoppas att det kommer snart..
Undrar om jag ska åka och fika någon stans??

Lite bilder som jag hittade..



Flytt..

Kategori: Allmänt

Jajemen vi ska flytta, senast 1 Juni så de e lägenhetsletande på högsta prioritet just nu.. Det ska bli jätte skönt men just nu e ja jätte stressad.. Det blir ju inte heller mindre att göra på jobbet..
Men Jojo mår bra i alla fall..  Nu är det en vecka sedan hon opererades och hon hade bara sin tratt i två dagar för hon var så duktig och lät magen vara ifred..
Men de e helt sjukt att det är så svårt att få tag i lägenheter att hyra eller köpa här uppe...
Snart är det dax för jobbet igen och den Italienska buffén, jag hoppas att det kommit hem varor för förra veckan tog allt nästan slut..
Veckan som varit har varit lugn, vi var ute i söndags på hc och det var roligt men annars händer det inte mycket.. ganska skönt att ta det lugnt såhär efter Sportlov även om det är mycket folk här uppe endå..
Nu ska jag försöka äta lite innan ja ska ta bilen och fara iväg..

Det händer inte mycket nu..

Kategori: Allmänt

I alla fall inte på min blogg.. Har lite fullt upp i riktiga livet..
Idah har vi vart i Mora med Jojo, nu ligger hon under täcket i våran säng och försöker vakna efter narkosen, jag tror hon fryser lite.. Tyckte lite synd om henne så vi köpte en ny klös pelare åt henne och en egen transportbur.. Till oss själva köpte vi lite kläder, dels på rean men även lite vårnyheter..
I morgon är det jobb igen och Italiensk buffé, det ska bli kul faktiskt men jag tror att det blir mycket att göra..

Här är ifrån förra torsdagen under service.. Med Pacon i bakgrunden :)



Jag gjorde lite chokladpaté innan det drog igång på riktigt..



Luckan..



Numnum när vi kom hem idag så låg hon i soffan eller så fick vi bära på henne innan hon kom på fötterna själv..