Sandra Purvins

Stöten i morgon..

Kategori: Allmänt

Jajemen nu e de dax.. O ja längtar, ja till allt faktiskt förutom bilresan upp.. Sjukt vad långt det är upp nu..
Jag är iallafall färdigpackad förutom badrumssakerna som jag inte kan packa förens i morgon när vi går upp redan klockan 5 på morgonen eller om man ska säga natten kanske..
Sitter bara nu o väntar in Sunken som e på jobbet fortfarande så vi kan gå o lägga oss snart så vi orkar upp..

Har packat ner badkläder också om det skulle vara så att vi ska bada någon stans.. Men jag hoppas inte det för de e inte riktigt så att man trivs i bikini längre uptäckte jag när jag provade dem nu i eftermiddags.. Men men det blir och börja hårdträna nu i höst det kan jag lova!

Ikväll hade jag och Jojo tjejmys nu innan vi ska iväg, hon har vart lika social som vanligt och legat under överkastet i gästrummet och sovit, ända tills jag hämtade henne för att det var dax för pannkakor och final av fångarna på fortet, då höll hon sig lite runt i kring men nu vet jag inte vart hon är.. Pannkaka var inte någon favorit från hennes sida märkte vi ju iallafall..

Nej nu tror jag att jag ska shopa lite från hm o försöka få tag i mamma igen... kanske ladda kameran också så man har den med sig nu när man ska på fjällsemester...haha

Bråk Jojo

Kategori: Allmänt

Jojo är verkligen inne i en trots preiod just nu, hon är helt hopplös och håller mig vaken om nätterna när hon bara går o skriker, på kvällarna så jagar hon våra fötter och även det när vi sover..
På dagarna sover hon  mest men i mellanåt kommer hon o vill mysa o helt plötsligt så bara biter hon en helt hysteriskt, ikväll tände jag lite ljus precis som vanligt och helt plötsligt kände jag att det luktade bränt, så jag sprang in i sovrummet och jajemen nu har hon bränt bort lite hår från undersidan av svansen, och inte svanstippen som man skulle kunna tro utan mitt på.. Jag fattar inte och dessutom så står ju värmeljusen i sånna hållare med hög kant så jag förstår inte hur hon lyckats..

I morgon är vi i alla fall lediga tillsammans, det knns bra. Det känns som det var en evighets sen.. Jag hoppas att vi inte har ett enda måste i morgon men vi får se för sen blir det ju strand igen och det brukar ju alltid vara lite och fixa innan... Och sen direkt på söndag ska vi åka upp mot Sälen.. Det känns bra men jag r redan stressad inför allt packande osv..

Mycket har hänt..

Kategori: Allmänt

Jag vet men jag har varken haft tid ork eller lust.. Bilder har jag vart lika dlig på det att ta.. Men men vi trivs fortfarande som fisken i vattnet här nere i Kalmar... Jul och Nyår har bara flugit förbi och vi e redan i mitten av januari.. Jul spenderades i alla fall hemma hon mamma o pappa och det var verkligen jätte mysigt, det var ju fyra år sedan jag firade jul hemma.. O så juldagen förstås med korvgrillning med grannarna som vanligt.

Nyår spenderades i Kalmar hemma hos vänner och det var lika trevligt det.. 6 rätters blev vi bjudna på och det var helt sjukt vad mätt jag var sen... Jag rullade helt klart därifån.. Men trevligt att träffa lite nya människor...

Lite nutid nu då.. Idag har jag o Jojo haft mysdag hela dagen, jag har varit ute en gång o de var bara med soporna... Så himmla skönt o hålla sig hemma ibland, i morgon däremot är det fullt upp och jag ska jobba och iväg på ett möte o sen tillbaka till jobbet innan jag får ta mig hem... Sen framåt helgen blir det Strand hotell i Borgholm för hela slanten för både mig och Sunken...
Jag måste ta tag i det här med jobb lite mer nu för jag är ganska rastlös och är trött på att bara bli lovad mer tid hela tiden när det inte händer något...

Funderar på o slinga håret också, kan inte riktigt bestämma mig men jag tror att det blir så nu framåt vårkanten.

Här kommer lite gammla bilder jag hittade på Sunkens dator, bilden på honom är från i höstas o den på mig är mycket äldre, jag skulle gissa på sommaren 08. Palmens 25årsdag är det iallafall..