Sandra Purvins

Espresso house.

Kategori: Allmänt

Vi har ju helt klart ett nytt favorit fik!! Espresso house har ju äntligen öppnat i Kalmar, och ojj så bra det är!! Helt magiskt vad fint och fräscht och gott kaffe så klart!!!
På bilden tar sig Liam en liten powernapp medan jag Sunken och Johan dricker vårt kaffe i lugn och ro.

Vi har det faktiskt lite kämpigt här hemma annars måste jag erkänna.. Liam testar gränser hela tiden och jag känner att jag måste vara mycket arg tyvärr. När han blir arg på mig slänger han sig på golvet och skriker... Åhh det är så sjukt jobbigt, speciellt när man är i väg. Men tack och lov så klarar man det mesta med sele i vagnen.. Nej men jag hoppas att det lugnar sig lite snart eller att det jämnar ut sig lite så Sunken får lite med för just nu känns det som jag kommer slita mitt hår... Han kan ju vara, och är självklart världens gulligaste oftast men just nu testas mitt tålamod ordentligt.

Före och efter.

Kategori: Allmänt

Jag har ju glömt att visa er... Min älskade pappa har ju målat om Liams stol medan vi var hemma över min födelsedag. Den är som ny nu!! Så fin och lätt att hålla ren, nu ser jag exakt vart vårt lilla odjur kladdar!!!

PJ

Kategori: Allmänt

Titta så snäll moster Sofie var mot Liam. Han fick en jätte fin pyjamas. Den är lite stor men snart växer han nog i den. Den blev en riktig hitt på en gång och användes redan hos farmor och farfar.

Lycklig kille!!

Kategori: Allmänt

Liam vaknade 6.30 i morse, när han kom in till oss såg han köket på vägen men kom en runda till oss. Efter att ha väckt oss ordentligt så var det dax att gå upp. Direkt gick han till sitt kök och började styra. Det bara tindrade i ögonen på honom. Vilken lycka det var att se honom. Jag har varit och lämnat blod nu på morgonen och nu har Liam ätit lunch då nu ska vi vila oss. Sista tvätten är i maskinen så jag tycker vi har gjort oss förtjänta av det, dessutom är allt uppackat och sopor och kartonger är ute. Så nu säger vi god natt.

Kusinerna!!

Kategori: Allmänt

Oliver fick en jätte stor traktor i julklapp. Och de var så söta Oliver och Liam när de kunde samsas och sitta på den tillsammans. Tänk vad kul de ska ha tillsammans när de växer upp, bara ett år i mellan dem är det.

Fina fina släkten.

Kategori: Allmänt

Visst är den cool!! Den fick Liam av Mattias kusin Malin med familj i födelsepresent. Vi har kört några rundor och tycker den är fantastisk. Tack tack tack får vi säga. Ni är för underbara, och tack för en jätte trevlig juldag.

I morgon...

Kategori: Allmänt

Ja då kan jag lova att vi har en glad kille här hemma. Nu i kväll har vi packat upp köket så i morgon när han vaknar kommer han få se det för första gången. Jag kan lova att det pirrar lite i min mage, han kommer bli så glad.

Nu är vi tillbaka!!

Kategori: Allmänt

Nu är vi tillbaka från Skåne, där har vi firat våran jul tillsammans med Liams farmor och farfar. Vi åkte ner i snöstorm och hem i nästan vårväder. Vi har i alla fall haft mycket trevligt och mysigt med släkt och vänner. Däremot har mitt internet inte fungerat så jag har inte kunnat blogga. Vi åkte hemåt i förmiddags och kom hem lagom till middag. Nu har vi snart kommit i ordning här hemma och allt är nästan som vanligt... Allt förutom alla saker... Nu är det trångt här hemma men vi har världens lyckligaste kille som fått träffa tomten och varit så duktig.

Det lilla charmtrollet.

Kategori: Allmänt

Nu är Liam väldigt rolig om dagarna. Och så fort han ser en kamera flinar han upp sig. Nu är det mycket kul att prova våra kläder och skor så det mesta är i en enda röra här hemma. I kväll har vi packat inför de kommande dagarnas äventyr, så nu börjar jag bli lite trött. Det blir nog en tidig kväll för vi vet inte när vi behöver åka i morgon med tanke på vädret... Så typiskt att det ska toksnöa... Men men nu får vi ju en vit jul iaf.
I går var vi hemma hos Bomen och Tilla på middag, och vi hade jätte trevligt Liam somnade och vi stannade sent innan vi tog en taxi hem. Nej nu ska jag fortsätta att måla mina naglar så jag är fin till jul...

Bara våran!

Kategori: Allmänt

Vi har en alldeles speciell liten dekoration under granen. Vår lilla Jojo, sedan granen stod klar har hon smugit runt och till sist tog hon plats! Så himla gullig, nu hoppas vi bara att granen få stå upp resten av natten...

Nu är julen här!!!

Kategori: Allmänt

Idag var vi och köpte gran, en jätte fin gran!!! När Liam lagt sig tog vi fram den och gjorde den i ordning och ojj vad fint det blev. Något trångt har vi ju här hemma sedan innan så nu är det inte mycket plats kvar kan jag lova... Men är det jul så är det!!!
Jojo tyckte det var jätte spännande med ett träd inomhus och var med hela tiden när vi klädde granen och nu går hon och kikar och kikar, dessutom vaknade Liam nu yrvaken hör vi honom komma smågnällande men när han får se granen så bara ler han och nu ligger han här i soffan med oss och myser...

Våran stora kille.

Kategori: Allmänt

Sedan vi kom hem från mamma och pappa så har Liam sovit i sin säng när den sett ut så här, han är så duktig och helt plötsligt älskar han sin säng.
Han kan till och med somna där på kvällen om man sitter bredvid honom på golvet.
I kväll är vi själva och vi har redan hunnit med middag och bad så nu är det bara välling och sängen kvar, och jag är trött som få så risken är att jag somnar när jag ska lägga Liam tror jag... Om jag inte gör det så blir det skinkmacka och glögg till kvällsmat.

Full fart igen!!!

Kategori: Allmänt

Denna dag började med 1 1/2 timmes strömavbrott och lite smått kaos. Sedan en trevlig dag på praktiken, dagishämtning och matlagning. Nu busar jag och Liam här hemma och väntar på Sunken. När han kommer hem ska jag åka och handla och ev köpa en gran, jag vet inte hur jag ska hinna med allt jag måste denna vecka men på något sätt måste det ju gå... På söndag blir det att sätta sig i bilen igen, denna gången till Skåne.

Bilderna är tagna hemma hos mamma och pappa. En mycket glad kille som provar din tidiga julklapp och när vi fikar och Liam väljer ärtor framför Tom & Jerry kex.

Busungen!

Kategori: Allmänt

Han är så rolig Liam just nu. Det kommer mer och mer ord hela tiden och han är så charmig. Man ska skratta åt honom, han älskar att dansa och spexa. Hemma hos mamma och pappa hittade vi ett par solglasögon och de var jätte roliga att ha på sig när man bytte blöja...
I kväll är förresten första gången Liam sover i sin säng sedan vi tog bort ena spjälsidan och satte dit kanten i stället. Vi har förberett med en madrass nedanför sängen om han skulle trilla ur men än så länge har det gått bra. Vi åt välling i soffan i kväll, sa god natt till pappa och sedan följde jag med honom in i hans rum, la honom i sin säng och så satte jag mig bredvid tills han somnade. Och det gick på kanske 20 minuter, jag blev så imponerad!! Pussungen!!!

Jaha o så var man 25 då!!

Kategori: Allmänt

I går var ingen vanlig dag, i går var det min dag!!! Och helt underbar var den.

Jag och Liam har varit hos mamma och pappa och där kan jag inte blogga.. Men vi har haft det supermysigt och bara tagit det lugnt med familjen. I går eftermiddag kom släkten på en liten Lill jul och Liam spelade apa inför alla. Mitt underbara lilla monster.

Men nu är vi hemma igen och i morgon börjar vardagen igen. Då är det dax för praktik och dagis som vanligt.
Jag hoppas att Liam kommer i säng i kväll för jag tror han sov nästan hela vägen hem i bilen...

Bara 3 dagar kvar!!!

Kategori: Allmänt

I morgon åker jag och Liam till mamma och pappa. Vi ska fira min födelsedag, Lill jul och så ska jag träffa vänner och släkt. Helt underbart känns det, men vår älskling följer inte med så vi får försöka klara oss utan Liams pappa i helgen...

Idag har jag känt mig dålig, ont i kroppen och halsen typ feber och så är jag jätte snorig. Men efter en eftermiddag på soffan och en liten fika med vänner så mår jag faktiskt bättre i kväll. Så i morgon blir det praktik igen och på kvällen styr vi bilen mot Kolmården. Nu hoppas vi att snön håller sig borta i alla fall ett dygn så det blir något sådär drägligt att köra själv i morgon...

Jul och nyårskläderna.

Kategori: Allmänt

Jag och Liam var på stan i lördags och handlade lite julklappar, då passade vi på att köpa oss lite nytt inför jul och nyår. Liam blev jätte tuff i sin skjorta och tajta jeans, vet dock inte om jag får på honom slipsen... Jag hittade en klänning på carlings, jätte fin men jag har bara hunnit fota ryggen, sen måste jag köpa mig lite smycken att ha till med men annars är det bara Sunken kvar!!

Nu var det länge sedan...

Kategori: Allmänt

Åhh jag har haft så fullt upp nu ett tag. Hoppas att det blir lite bättre nu framöver. När jag väl haft tid att blogga så har inte appen fungerat...
I helgen iaf så var jag och Liam ute och åkte lite pulka. Det var nog jag som tyckte det var roligast men några skratt fick jag ifrån honom.
Dessvärre välte pulkan med Liam i så han låg där i snön ett par gånger. Funderar på om jag nu måste köpa en babypulka ändå. Det känns ju som han typ redan är för lång för den.

Veckans planer är inte många, praktik på dagarna och laga mat på kvällarna men på torsdag om vädret lugnar sig så åker jag och Liam mot Kolmården!!! Nu ska det firas födelsedag och Lill Jul kan jag lova!!!

Trötter.

Kategori: Allmänt

Liam är så duktig, det är långa dagar på dagis och inga alls problem på morgonen. Allt funkar perfekt på dagis och även på våra promenader hem. Väl hemma kommer tröttheten direkt, han drar och sliter i mig och gråter för minsta lilla motgång... Jag tycker så synd om honom och inget hjälper. Nattningarna går faktiskt framåt, Liam äter sin välling i soffan, tittar lite på tvn och sedan lägger han sig ner och somnar. Jätte skönt att slippa söva honom i knät.
Lilla vännen men i helgen har vi planerat roliga saker, vi ska gå till Skälby för att åka pulka. Ja om jag inte hittar en närmre eller bättre backa. Jag har ju så dålig koll på sådant :).

I morgon kör vi sista dagen på praktiken och dagis och sedan tar vi helg. Det ska bli skönt och förhoppningsvis kan vi hitta tid att träffa Carro med!!

Snö!!!

Kategori: Allmänt

Äntligen är vintern här!! Igår köpte vi en pulka till Liam, vi har ännu inte hunnit ut för att prova dem men jag kan lova att den går varm här inne i väntan på de stora backarna.
Dagarna går och nu när vi inte är hemma förrän fyra på eftermiddagarna så hinner man inte med så mycket, idag blir det iaf bad för Liams del och julklappsinslagning för min del.
Middag blir nog någon slags thaicurry och kyckling.

Vilken dag!

Kategori: Allmänt

Vi hade lite ärenden idag innan vi fick gäster så vi passade på att äta lunch på mc donalds. Det blev lite tokigt efter det för Liam han inte sova middag innan gästerna kom. I kväll var han super trött och vi fick kämpa hela familjen för att hålla Liam vaken och på relativt humör. Till slut somnade han med vällingflaskan i handen, han han nog bara precis smaka på den...

Vi hade iaf jätte trevligt på vår adventsfika och det var jätte kul att träffa alla igen, både barn och vuxna! Vi får hoppas att det blir ganska snart igen. Jag tog ju dessvärre inga bilder, det glömde jag.

Nu har vi ätit middag och sitter i soffan, väskorna är nästan packade inför i morgon och det blir nog en tidig kväll känns det som.

I baljan!

Kategori: Allmänt

Idag när Liam var pigg och glad igen så tog vi vara på tiden och nu på kvällen blev det ett bad, det är lite trångt i baljan med alla kompisar med gud så roligt han har.
Vi satt där inne jätte länge och idag gick det jätte bra att bada med mig. En favorit är att spruta med duschslangen över hela badrummet och även att dricka ifrån den...
Jag känner att jag hunnit med det jag ska med... Bakat, städat och tvättat, i morgon är det bara jag och en tvättmaskin kvar sedan får gästerna komma.
Hoppas att jag hinner köpa en glödlampa innan bara för det hans inte med idag.
Nu sitter jag äntligen i soffan iaf och tar det lugnt, unnar mig ett glas vin och tänker lite...

På promenad.

Kategori: Allmänt

Jag och Liam har varit i affären idag, vi fick ta oss en promenad i det fina men kalla vädret för idag är vi utan bil...
I eftermiddag blir det städ tvätt och mera bak. Det är ju riktigt kul att baka, nu är ju bara frågan vem som ska äta upp allt... I morse kokade jag kola och i eftermiddag blir det chokladbollar och i går lyckades jag hinna med lussebullar och kladdkaka. Tänk vilken mysig glöggfika vi får i morgon!