Sandra Purvins

Söndag..

Kategori: Allmänt

Jajemen, o ja e ledig.. Jag blev faktiskt ledig i går med så nu ska det bli skönt att komma till jobbet i morgon.. Idag har jag ätit lunch med Bomen och My på Experium.. Sen blev det hemfärd efter lite skvallrande och väl här hemma fick jag ta tag i städningen som jag har gått och dragit på hur länge som helst..
I kväll funderar vi på HC men vi får se för jag har ganska ont i armen idag och i morgon börjar jag klockan 08.00..

Beviset på att Sunkens själ finns kvar i Stöten.. =)

Fredag..

Kategori: Allmänt

Nu är äntligen jul över, det gick bra med alla julbord och jag hoppas att ni haft det trevligt där hemma ni som firat julen som man ska..
Jag orkar tyvär inte skriva så mycket idag för min hand och arm är ganska så överansträngda och jag sitter lindad just nu.. Hoppas på att det blir bättre tills på nyår..

Här kommer lite utlovade bilder från Brasset..

Gravad röding med blomkåls pannacotta och senaps cremé.



Chokladpaté med mango, papaya och äpple i vaniljlag.



Vaniljcremé med marinerade körsbär.

Onsdag..

Kategori: Allmänt

Ja nu va de länge sen men med lite problem att komma in och mycket jobb så blir det så.. Idag var min lediga dag men jag väljer att spändera den på jobbet, i köket och med att lägga julbordsmaten..
Det blir en jul som de andra de senaste två åren.. Jag kommer jobba hela dagen, för att sedan åka hem och sova så fort som möjligt så man orkar nästa dag..
Nej nu måste jag åka men återkommer inom kort..

Födelsedags mys med Jojo..

Onsdag..

Kategori: Allmänt

Oj oj oj vilken underbar dag jag hade igår, atck alla som skickar gratulationer och tack Tine och William för en jätte mysig dag!!

Idag har jag jobbat, vi har ganska lite folk i anläggningen och det innebär ju så klart att vi har mindre att göra.. Idag var en sådan dag när jag var lite trött dessutom så det var inte jätte roligt att vara där, jag hoppas att det blir bättre i morgon när det kommer flera gäster..

nu e jag hemma i alla fall och håller på och storstäda.. Hoppas att det håller sig så här ett tag nu.. Det enda jag saknar nu e Sunken och ett varmt bad..

Måndag..

Kategori: Allmänt

Jajemen, har jobbat lunch i dag och det gick toppen, förutom att jag e så enormt morgontrött så fick jag ganska mycket gjort, sånna saker som inte e roliga om man har mycket att göra.. så nu lär vi klara oss ett bra tag till..

I morgon är det min dag.. Jag ser fram emot det jätte mycket på ett sett och lite mindre på vissa andra.. I morgon ska jag, Tine och William åka till Kläppen och åka skidor.. Det kommer bli toppen jag tror vi kommer ha en helmysig dag bara jag inte får allt för ont i mina fötter av mina nya pjäxor.. Men det kommer lösa sig..
Men det är nu man börjar längta hem till familjen hemma.. Mamma, pappa, Sofie och alla kusiner och vänner.. jag kommas jag inte kommer ha så mycket tid att tänka på det..

Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon, ni får ha det toppen!!

Söndag..

Kategori: Allmänt

Ja lika dant som igår ligger ja lite efter med dagarna.. Kolm från jobbet precis och ja och Jojo sitter och myser i soffan lite nu..
Det är ganska kul i Stöten, idag hade vi mer att göra.. Lite konferens, buffé, HP och nya menyn som sagt va men ja känner att jag börjar komma in i det!! Allt kommer nog gå toppen i vinter..

I moron är jag ledig och jag hoppas jag vaknar tidigt för då ska jag åka till Kläppen och åka skidor är tanken, jag ska bara försöka hitte ett headsett så jag kan lyssna på lite musik också..
Många ska till Experium och Högis i morgon men jag vet inte om jag är så sugen, just nu är jag inte sugen alls..

Det blir mycket bilder på Jojo nu men ja ska försöka ta lite bilder på jobbet nu i veckan så ni får se..




Lördag..

Kategori: Allmänt

Men för mig är det fortfarande fradag kväll, kom hem från jobbet för en stund sedan.. Dagarna har gått så fort och jag har i princip bara sovit och jobbat..
I morgon tack och lov börjar jag inte fören 3 och på Söndag ska jag vara ledig..
Men i morgon är jag lite nervös inför.. Jag är själv i kallis med HP, steak house, konferens o nya menyn.. Men jag hoppas det går bra, jag tror det..

Jojo är helt underbra som vanligt, men mår inget vidare i magen igen.. Måste ringa mamma o kolla vad jag ska göra det blir nog apoteket också.. Inte så kul.. Jag önskar att jag hade mer tid för henne för man märker på henne nu när vi inte e hemma så mycket att hon e kramig och rastlös när man kommer hem..

Nu ska ja ta lite vin och så bege mig mot sängen där Sunken ligger och sover, mysiga fredag kvällar vi har nu mera..

Mitt lilla hjärtgull..

Tisdag..

Kategori: Allmänt

Jaha idag var det en snabbvisit i Stöten.. Avslutnings middag och prisutdelning innan det blev Tipi och sen hemfärd, skönt att komma hem ändå men i vinter tror jag att det kan bli att man stannar.. I morgon blir det köket och jag längtar massor, det ska bli så skönt att få börja på riktigt!!
Jojo mår toppen och jag hoppas att vi snart kan dela på ansvaret att typ ge henne vatten, men vi låter det vila en stund till.. Annsvar kommer med tiden..

Måndag..

Kategori: Allmänt

Oj vad mycket jag haft att göra.. Men men nu har vi kommit igång i Stöten i alla fall och det känns bra.. Nu är introt snart över och vi kan börja jobba med att bli klara inför öppningen..
Helgen som var hade vi det trevkigt i alla fall, det blev en sväng till Tandådalen och äntligen har vi våra pjäxor.. Det ska bli kul att åka nu i vinter och jag tror jag kommer åka ganska mycket..
Tiden jag har hemma ska ja helt ägna åt att ta det lugnt och ta hand om det jag tycker om.. Mina älsklingar!!

Torsdag..

Kategori: Allmänt

Nu har ja jobbat två dagar i köket och det börjar kännas som man hittar lite igen.. Men tomt e de och jag skulle gärna vilja jobba lite med de andra tjejerna..
Alex har kommit hit också, hon kom igår.. Vi sitter med Jojo och myser framför tvn.. Jag har inte riktigt ro idag känner jag och egentligen har jag jätte mycket som jag skulle behöva göra, så nu ska ja nog dra mig..

Sappande på kvällen..



Lek dax på favorit soffan..

Tisdag..

Kategori: Allmänt

Jo idag är det tisdag, dagarna går jätte fort just nu.. Jag har vart i Stöten nu i två dagar och ja det känns som vanligt fast tomt med tanke på att det inte är Tine och Sofie som är där.. Jag är redan ganska trött på att köra den där vägen fram och tillbaka varje dag men det ska ja visst göra hela säsongen, jag fattar inte hur det kommer gå..
Nej ja e helt klart på dåligt humör just nu så ja ska nog ta och försöka hitta ett badkar som jag kan bada i.. Och hoppas på att det blir bättre.. Jojo mår bra i alla fall.. Hon växer så det knakar..