Sandra Purvins

Snart Snart Snart

Kategori: Allmänt

Jajemen nu om 1 vecka och 2 dagar flyttar vi våra saker ner till Kalmar, det ska bli så himmla underbart!! Att komma i ordning och känna sig som hemma igen.. Jag tror Jojo trivs ganska bra här i stugorna med men lite mer springyta och hennes soffa tror jag hon saknar ganska mycket...

Ikväll e vi ensamna hemma och det tycker vi inte om, jag hoppas Sunken sätter sig på bussen snart.. Det är också en sak som ska bli skön och slippa... Bomen är också i Kalmar och han kommer inte tillbaka fören på Söndag för han skulle till Fågelfors och jobba lite hemma... Jojo och jag e ju då litte mörkrädda så vi håller oss i det stora rummet i våran stuga med tända lampor, jag bävar för när jag måste ta mig ut till bilen.. De e så mörkt...

Men men, idag har jag i alla fall jobbat på Mitt i mellan och det var första gången jag stängde själv och räknade kassan... Jag hoppas allt blev rätt... I morgon e de dax igen men i köket då.. De e ganska skönt och växla lite.. Dessutom e de ju tjej ligan som jobbar.. Jag, Tove och Malin det är alltid lika roligt!!!

Ha det toppen..

Vänta Vänta Vänta

Kategori: Allmänt

Ja jag tycker att det är allt jag gör nu för tiden, väntar på papper, väntar på lägenhet, väntar på att Sunken ska sluta jobba.. Men igår tog det slut på en väntan i alla fall, för då kom våra telefoner.. Jajemen nu har man en helt fungerande telefon igen!! Så nu har jag lite tidsfördriv också medans jag väntar...

I morgon e de dax och jobba igen.. Det känns alltid bra de är så himmla härliga allihop.. Och sen ska jag träffa min lilla Carro och så får vi se om vi ska dricka lite vin med.. På torsdag e de jobb igen och sedan music quiss på Harrys fram tills Sunken slutar..

Nu måste tiden börja gå fortare för jag vill ha våran lägenhet!!! Jag vill bli av med den där j*vla BMVn och jag vill slippa pendla mellan Borgholm och Kalmar, det känns som om man skulle kunna köra denna tråkiga väg i sömnen för tillfället.. Jag saknar min soffa, min säng och att sappa framför tvn..

Mys

Kategori: Allmänt

Jo ja kom hem från jobbet idag.. Planen va att ha en mysig eftermiddag och kväll med Jojo, men det var lite hennes planer. Nys låg hon i överslafen på våningssängen, där jag inte kan nå henne och nu bara glider hon runder mellan fönstren för att leta flugor på andra sidan glaset som hon försöker fånga.

Just ja, har ju fått jobb med, eller jobb o jobb.. Jag har i alla fall fått en extra anställning på ett ställe som heter Mitt I Mellan som ligger i Galerian i Kalmar. Ja trivs jätte bra och nu senaste veckan har jag jobbat ganska mycket.. Ja jobbar mest ute i cafét men två lördagar i rad nu har och ska jag va i köket.

Min dröm just nu e att vi ska flytta in i våran nya lägenhet inne i Kalmar så man slipper pendlandet och får sova i sin egen säng.. I lördags skulle vi gå ut va planen, men sen fick jag reda på att jag skulle börja 8.30 på söndagen så det blev en lugn utgång, i alla fall så sov vi hos Erika, världens underbaraste tjej som jag lärt känna här nere.. Hennes säng va helt underbar!! Jag tror jag kommer hysa in mig där flera gånger innan vi flyttar.. Och en annan jätte bra sak är att vi kommer bli grannar sen. Det kommer bli många och långa vin kvällar inom en snar framtid.