Sandra Purvins

Midsommarsemester..

Kategori: Allmänt

Lite semester bilder..

Bregott kossorna..



Inte lika rena som på tv..





Latmaskarna i kivik klipper äppleträden så de knappt behöver stäcka på sig..



Lite bilder från midsommar..





Öland

Kategori: Allmänt

Ja nu e vi framme.. Ölands bor och allt, det känns lte konstigt men ändå jätte skönt!! Idag var vi och tittade på en lägenhet och vi hoppas att vi kommer få den.. Annars e det ganska lugnt, igår kväll var vi på Ekerum och åt, det var super gott och jätte mysigt!!
Jojo tror jag trivs ganska bra här i rosa stugan hon har ju fått två egna sängar och lärt sig klättra upp för stegen på våningssängen, överslaferna e ju hennes =)
I morgon om vädret tillåter och på eftermiddagen när vi är ensamma ska vi ta en promenad med kopplet.. Det kan bli intressant.
Sitter och funderar på hur vi ska lösa allt smidigat med möblerna bara och flytten, det känns som allt är så krångligt och svårt just nu men jag hoppas att det löser sig...

En lugn vecka..

Kategori: Allmänt

Det är det enda jag vill ha just nu.. Mycket snurrar just för tillfället, idag kom ett par till oss som vill ha våran lägenhet 1 september.. Jätte bra men nu blir det att panikflytta alla saker ev ner till mamma o pappa innan vi får en riktig lägenhet, jag hoppas på den som vi ska på visning på söndag..
I morgon jobbar jag min sista dag på Experium och det känns nog bäst av allt.. Och om jag måste ta tag i detta packande sen, JAJEMEN!!
Idag på jobbet hade vi den lugnaste dagen sen i slutet på maj 56 lunch.. inget att skryta med men det var så skönt att få ta det lite som det kom och inte bara springa omkring förrvirrad som man brukar göra..

Snart måste jag planera en resa hem till Norrköping igen, vi träffa mamma o pappa och Vickan kommer hem Alex fyller år idag och Thilda måste jag träffa och så vill ja ner på ettan och hälsa på igen.

Det blir inga bilder idag heller för nu sitter jag inte vid min dator.. Nu ikväll är det mysstund med Jojo innan Sunken kommer hem från jobbet..