Sandra Purvins

Trevlig förmiddag på Ekerum med Sunken och...

Kategori: Allmänt

img_8333 (MMS)

Trevlig förmiddag på Ekerum med Sunken och Johan.

Nya skötbordet e på plats och Jojo testar ...

Kategori: Allmänt

img_5884 (MMS)

Nya skötbordet e på plats och Jojo testar  och godkänner..

En fredag med Wallander..

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och tittar på Wallander, tycker avsnitten är ganska bra ja jag har ju inte allt för mycket annat att göra om jag ska vara helt ärlig..
I morgon i alla fall ska vi äta lunch tillsammans innan Sunken börjar jobba. Tycker om dessa förmidagar som vi kan spendera tillsammans, och senare på dagen ska jag antagligen träffa Carro med vänner och titta på lägenheten hon har köpt. Jag hoppas att det blir så för vi träffas allt för sällan tycker jag.

På söndag ska vi spendera dagen i bilen, vi ska ner till Åsa med familj för att hämta ett skötbord de har köpt till oss. Jag hoppas att jag klarar bilresan bättre än jag gjort de senaste gångerna. Foglossning är inte alls kul kan jag säga. Men det ska i alla fall bli trevligt att vi ska få en heldag tillsammans och dessutom få träffa släkt och vänner.

Detta är i  vilket fall våra planer för helgen än så länge.. Hoppas att ni får det trevligt ni med.

Ny matta..

Kategori: Allmänt

Om ni kikar på bilden nedanför så ser ni våran nya matta i underkant.. Nu har vi äntligen slängt ut den gamla mattan som vi inte kunde få rent. Jojo var lite fundersam i början men nu är det jätte roligt att springa på mattan o jaga våra fötter om kvällarna.

Jaja snart ska jag ta tag i min dag, har redan hunnit laga min kläning och snart är det dax för en dusch och sen kan dagen börja på riktigt..

Titta vilka gulliga kläder jag köpt idag, ...

Kategori: Allmänt

img_3868 (MMS)

Titta vilka gulliga kläder jag köpt idag, jag kunde inte låta bli...

Nu har det hänt lite.. Tur att det bara är...

Kategori: Allmänt

img_4253 (MMS)

Nu har det hänt lite.. Tur att det bara är 7 veckor kvar ungefär.

Är på larmtorget här i Kalmar o tittar på ...

Kategori: Allmänt

img_8272 (MMS)

Är på larmtorget här i Kalmar o tittar på Nicke Borg... Absolut en trevlig lördag kväll!!

Långtråkig väntan..

Kategori: Bebis

Ja nu började denna väntan på det lilla livet bli tråkigt.. I morgon lördag går jag in i v33, så nu e de ju inte så långt kvar iaf..
Idag har jag i allafall fått känna på graviditetens alla sidor tror jag men framförallt sånna saker som halsbränna, foglossning och paniken över att man inte har några kläder man får på sig..
Var i alla fall på babyproffsen idag och frågade när våran vagn skulle komma och hon sa att liggdelen och skötväskan hade kommit, nu e de bara sittdel och chassi som vi väntar på.. Hmm.. Undrar varför sakerna inte kommer sammtidigt när man beställer allt på en gång?? Men men de e ju påväg och just nu behöver vi ju det inte..

Nu ska jag fortsätta min fredagkväll med Wallander, vindruvor, panodil och min lilla Jojsing.. Hoppas ni får en trevlig fredag ni med..

Min lilla favorit kisse myser med bebisen ...

Kategori: Allmänt

img_0275 (MMS)

Min lilla favorit kisse myser med bebisen i magen...

Föräldragrupp..

Kategori: Bebis

Idag var våran tredje träff med föräldragruppen hos barnmorskan o så igår var vi på förlossningen för information. Det har varit ett par ganska intensiva dagar så nu är det ganska rörigt i huvudet.. Det är så mycket som man ska tänka på o veta om osv. Jag tycker nog att det är lite jobbigt..

I övrigt har dagen vart bra, god lunch ute på golfen med Jannica o där träffade vi Sarah som jobbade, sedan en snabb fika på Mitt I Mellan med Tove, Elin och deras kompis Bea innan det som sagt va bar av emot föräldra gruppen. Jojo avslutade min dag med att göra mig orolig, hon kräktes igen. Men denna gång var det inte blomblad som det brukar vara utan mat o slem.. Hoppas inte att hon kräks igen min lilla älskling för då ska jag ringa vetrinären..

Här är hon inte stor min lilla älsklig, det var ungefär när jag hämtade henne, ca 6 månader..

Ikväll firar vi att min lilla myskisse fyl...

Kategori: Allmänt

img_4532 (MMS)

Ikväll firar vi att min lilla myskisse fyller 2!! Fruktsallad o lite glass till mig o extra godis o lite extra mys till Jojo...

Idag bakades det bullar, dom blev inte så ...

Kategori: Allmänt

img_5533 (MMS)

Idag bakades det bullar, dom blev inte så tokiga...

Lugn Lördag..

Kategori: Allmänt

Kvällen spenderas framför tv med Euorvision, vi är nog egentligen inte jätte roade men jag vet inte om det är något bättre o se på heller...
I morgon finns det inte heller några större planer, jag funderar på o leta efter någon som vill slinga mitt hår och så hoppas jag på sämre väder för jag är sugen på att baka bullar o jag vill inte använda ugnen om det är fint väder ute eftersom det blir så himmla varmt inne i lägenheten..
Så svalt som vi har i kväll har vi inte haft på flera veckor, det är ca 25 grader nu..
Jaja hoppas att ni får en toppenkväll..

Magen..

Kategori: Allmänt

Jag är så himmla klumpig.. Igår när vi skulle gå ut på balkongen så missbedömde jag hur stor min mage faktiskt blivit.. Det är jätte konstigt att det helt plötsligt är svårt att ta sig förbi saker och stöta emot magen.. Igår i alla fall så gjorde jag en sådan missbedömning igen och gick in i dörrhandtaget på balkongdörren. Så nu har jag ett blåmärke mitt på magen...

Idag blir det nog att sola lite på balkongen o så får vi se om jag hittar på något mer, snart ska jag väcka Jojo så hon inte lever så mycket på morgonen...

Idag var vi på babyproffsen, vi köpte gira...

Kategori: Allmänt

img_0093 (MMS)

Idag var vi på babyproffsen, vi köpte giraff dinglisen som ni ser på bilden och ett underlägg till skötbordet. Dessutom passade vi på och hämta babyboxen vi har beställt. En massa fina saker som ni ser och även en blöjhink.

Lite bilder från helgen..

Kategori: Hemma

Det gick inte att lägga upp bilder under helgen eller inlägg heller för den delen så nu tänkte jag lägga upp det lite snabbt innan jag ska gå och lägga mig..

Igår grillade vi kyckling, jätte gott blev det och sallad med avokado och fetaost blev det till.. En prefekt avslutning på veckan...



Här under har ni skötbordet vi tänkt att köpa från ILVA, Åsa med familj har lovat oss att hjälpa till med inköpet så vi slipper åka ända ner till Malmö.  Långa bilturer börjar bli ganska jobbigt nu...



Här ser ni spjälsängen jag själv skruvat ihop. Jag var så himmla stolt efteråt... Sen behövde jag hjälp för att få in den i sovrummet, men nu står den på plats. Nästan redo för att användas men plasten på madrassen får sitta en stund till  så lilla Jojo inte hårar ner allt för mycket...

Jojo testade spjälsängen i morse, den blev...

Kategori: Allmänt

img_3697 (MMS)

Jojo testade spjälsängen i morse, den blev godkänd bara vi tog bort plasten från madrassen sa hon...

Soffkväll..

Kategori: Allmänt

Ja idag har jag haft en riktig soffkväll, Jojo har spenderat kvällen tillsammans med mig ovanligt mycket men försvinner i mellanåt för att hålla koll i fönstrena.
Idag har jag egentligen inte gjort alls mycket, jag var edn sväng o fikade med Jannica, Emma o Jessica o så kikade jag lite på stan men annars har jag inte gjort mer. Men jag känner att jag inte orkar riktigt ordentligt heller, det börjar ju bli lite tungt nu och dessutom har jag nu två dagar i rad haft foglossning och emmellanåt har det gjort jätte ont... Får i alla fall tacka Jannica för bältet jag fått låna för det har vart till stor hjälp. Nu hoppas vi på att det försvinner och inte kommer tillbaka så man kan börja röra lite på sig igen...

I morgon är Sunken ledig, han har till och med en ledig helg om det inte har blivit några ändringar. Jag hoppas inte det. Men vi har inget planerat förutom att hans gröntkort kurs till golfen börjar i morgon. Tack och lov är det ju inte hela dagar det ska spela så jag hoppas att vi hinner med lite annat i helgen också... Det är sånt som märks..

I kväll blir det smulpaj med äpple och blå...

Kategori: Allmänt

img_0314 (MMS)

I kväll blir det smulpaj med äpple och blåbär till dessert. Snart kommer Bomen och då är det dax att servera tillsammans med lite vaniljvisp.

Tillbaka i Kalmar.

Kategori: Allmänt

Ja idag kom vi tillbaka från Kolmården och mamma o pappa. Det vaqr så otroligt mysigt att vara där och inte göra något annat än och umgås. Valborg blev lugnt med grillning, eld och fyrverkerier. Och så han jag träffa Johanna o lilla Linnea också, hon är så gullig.

När vi var tillbaka i Kalmar var Sunken tvungen att jobba direkt så vi ska se nu om jag måste åka och hämrta honom också kanske... Jag han hem en sväng innan det var första mötet med föräldragruppen, det var roligt och jag tror vi komer ha kul tillsammans de gånger vi ska träffas och kanske kommer man träffa nya vänner.

Just för tillfället har jag inget batteri i min kamera så jag får ladda upp bilderna från mobilen så ska jag ta och ordna med kameran i morgon...

Min påsk present jag fick av mamma o pappa...

Kategori: Allmänt

img_6312 (MMS)

Min påsk present jag fick av mamma o pappa. Här kommer jag spendera många lata dagar!

Här Frida får du en bild på magen... =)

Kategori: Allmänt

img_6356 (MMS)

Här Frida får du en bild på magen... =)