Sandra Purvins

Mys.

Kategori: Allmänt

Nu är helgen snart över och vi har haft en jätte bra helg. I fredags satt jag och Liam hemma och myste med ostbågar i soffan tillsammans. I går gick vi en sväng på stan innan vi firade att Amanda fyllt 25 och idag har vi varit på loppis och bytt däck på bilen. Vi fick oss en riktigt härlig stund ute i solen. Vi har dessutom hunnit städa inne och tvätta. Nu väntar vi på att Bomen och Tilla kommer över på lite middag. Det blir grillspett med karré, chorizo och grönsaker, sallad, tzatziki, oliver och aioli. Jag börjar bli riktigt hungrig nu.

Ikea i lördags.

Kategori: Allmänt

I lördags var jag och Liam på Ikea. Han är så rolig, vi hade vagnen med oss men Liam fick gå själv. En stor ikeapåse skulle han först gå och bära på och när vi kom till garderobsavdelningen skulle vi leka titt ut i de stora garderoberna. Väl inne i restaurangen blev det köttbullar till Liam och kaffe till mig. Efter maten var det dax att leka i lekhörnan inne i själva restaurangen. Där satt vi länge och pysslade med köken, skärmarna och allt annat som fanns.
Efter leken tänkte jag att Liam skulle sova så jag fick handla ifred, det tänkte inte Liam. Det hela slutade med ett fastspänt barn som somnade först i kassorna... Vi fick iaf med oss lite saker och när Liam ändå som så passade jag på att gå över till modehuset. Hittade faktiskt ett par byxor!!!

Dumma app.

Kategori: Allmänt

Nu har jag inte kunnat använda appen i mobilen på flera dagar... Men äntligen fungerar den igen.

Bilderna är från i fredags när vi skulle åka till Ikea. På väg till bilen hittade vi blommor som vi satte oss och tittade på, vi kände även på dem men de höll de inte riktigt för...

Vi hade riktigt fint väder och fick till och med lite färg på kinderna.
Idag lämnade jag Liam på dagis lagom till frukost, efter det har jag varit hos sjukgymnasten, städat här hemma, uppdaterat mitt cv och sökt jobb. Nu ska jag snart hämta Liam och sedan ska vi åka till arbetsterapeuten. Inte så roligt kanske men nu har ju utredningen iaf dragit igång ordentligt med min nacke, röntgen i morgon.

En lugn dag.

Kategori: Allmänt

Igår kantades eftermiddagen av feber så dagen i dag har i stort sett spenderats hemma. Ingen feber idag men snor i mängder har vi torkat. Det blev en sväng på stan iaf och även maxi han vi med innan det var dax för middag hemma. Liam har ätit dåligt idag så han fick lite bananchips för första gången, en riktig hitt.
Nu ser vi på lets dance och jag hoppas att han somnar snart för jag är hungrig och behöver ta en huvudvärkstablett för nu tror jag att det är min tur att bli sjuk.

På eftermiddagen.

Kategori: Allmänt

Förmiddagen spenderades på jobb och dagis men efter två när jag slutat och hämtade Liam så sken solen. Det var riktigt varmt och grannarna satt och solade, vi passade på att ta trehjulingen lastad med hink och spade och gick till sandlådan, där grävde vi och gungade en stund innan vi gick in.
Vilka vårkänslor man fick, nu känns det som att det kanske blir en sommar i alla fall. Dessvärre känns det som att vi kanske ligger sjuka till helgen, Liam är jätte snorig och rosslig när han ska sova och jag känner mig täppt i näsan och lite tung i huvudet.
Men det får vänta till helgen för här ska det jobbas mer i veckan!!

Hos mormor och morfar.

Kategori: Allmänt

Mormors och morfars lilla favorit går det ingen nöd på när de är själva. Denna bild fick jag på kvällen. Juice, ostbågar och ritblock...

Nya skor.

Kategori: Allmänt

Liam har fått nya skor. Fantastiskt fina och han älskar dem. När man går så blinkar de dessutom.
Vi hoppas på bra väder i morgon med för då får de följa med till dagis.

En härlig helg.

Kategori: Allmänt

Jag har inte kommit in på bloggen i helgen, vet inte vad det var men nu funkar det igen.
Jag och Liam tog iaf bilen till Kolmården i fredags kväll och hälsade på mamma och pappa. I lördags åkte jag själv till Linköping för att träffa Alex och vi hade en jätte trevlig dag och kväll. Vi var till och med ute och drack vin!!! Så nu har jag för första gången lämnat Liam över en natt. Liam hade det jätte bra hemma hos mamma och åt ostbågar och ananas och lekte hela tiden. I söndags kom jag tillbaka och vi åkte tillsammans för att fira en vän till familjen som fyllt 65. På kvällen satte vi oss i bilen igen och åkte hem. En mycket trevlig helg med fullt upp

Idag har vi handlat, städat och plockat i ordning här hemma och i morgon blir det jobb igen. Sedan får vi se vad veckan bjuder på för mer planer än så har vi inte än.

Nu är det fullt upp igen.

Kategori: Allmänt

Jajemen. Nu har vi så mycket att göra så jag har ont i magen för att vi dka missa något. Jag har jobbat måndag och tisdag och kommer även jobba torsdag och fredag denna vecka. Liam är på dagis och Sunken jobbar. På fredag kväll ska jag och Liam åka till Kolmården för på lördag ska jag till Alex och hälsa på. Funderar bara på hur jag ska lyckas packa och komma iväg, men men det är sånt som får lösa sig...

30års kalas.

Kategori: Allmänt

Igår var jag och Liam på kalas. Vår kompis Magnus var det som blev firad, det bjöds på god mat, bra musik och trevligt sällskap.
Liam somnade fort och sov ända tills vi skulle åka hem, lilla plutten är så duktig och var så kramig och trevlig hela kvällen.

Idag har vi spenderat eftermiddagen på badhuset och det var mycket roligt. Vi plaskade och simmade runt i nästan två timmar så nu är Liam riktigt trött här hemma. Det blir nog en lugn kväll och jag hoppas att han somnar fort.

I biltvätten.

Kategori: Allmänt

Här om dagen skulle jag och Liam tvätta bil, eftersom vi var ensamma tog jag Liam och satte fram så vi kunde titta på de stora borstarna tillsammans. Att sitta fram var en riktig höjdare och att vrida på volymknappen var det roligaste. Vi satt där och sjöng och dansade till musiken, såg nog mycket roligt ut...

Full fart.

Kategori: Allmänt

Vår lilla klätterapa, i morse innan dagis klättrade han upp på sin spis. Jättenöjd stod han där och vinglade. Hemma i eftermiddags använde vi oss av alla leksaker och även lådorna som de ligger i. Lådan var rolig att sitta i men om man inte var försiktig så välte den, tur att även det var roligt...

Mitt i röran.

Kategori: Allmänt

Såhär såg det ut hos oss i går eftermiddag... Liam valde att leka med alla sina leksaker på samma gång och gick och styrde här hemma.
Men han är faktiskt duktig på att hjälpa till med att städa också, vi brukar plocka ihop duplot tillsammans och bära tillbaka trummor och sådant gör han själv.

Idag är han feberfri igen och vi hoppas på dagis i morgon. Vi får se vad vi hittar på i dag mendet valurnor en lugn dag igen...