Sandra Purvins

Fedag..

Kategori: Allmänt

One three hill och mys med Jojo, snart e de dax och börja fixa inför kvällen.. Jag hoppas Palmen blir glad när ham kommer hem från Borlänge också, innan vi kommer och våldgästar honom med kvällens bravader, jag tror det kommer bli toppen!! Jag har inte vart så mycket på Högis innan förutom på Kickofferna..
Idag var även sista fredags lunchen med Sunken, det var mysigt det var bara vi två idag..

Torsdag..

Kategori: Allmänt

Jaha.. Idag är det bakdax!! Så om någon är fikasugen så.. ja kom förbi. Kärleksmums blir det.. Dagarna går ganska långsamt nu tycker jag, men på måndag ska man börja jobba och det känns toppen just nu, måste börja leta fram mina saker så som skor och knivar igen.. Ja vil egentligen inte gå in i bastun som är vårat förråt för det ser ut som någon kastat in en bomb och stängt dörren bara.. Det kan vara mitt fel, men jag vill nog helst skylla på Sunken..
Om jag hinner ska jag nog även städa lite fast jag lovat mig själv att jag inte skulle för det är ju inte jag som går in med skorna.. Men nu känns det så skitigt att jag snart inte kan låta bli..
Vi får se om jag hinner..

Onsdag..

Kategori: Allmänt

Idag är det mysdag, och Jojo dag.. Känns härligt!! Jag har fått lite ärenden uträttade idag också.. Bion är bokad till Söndag så det ska bli jätte mysigt med julmarknad och mys då.. Jag var en snabbis hos Tine också men de hade mycket att göra, roligt för dem..
Nu vet jag inte om det snöar eller regnar, det snöade i morse men sen när ja skulle ut så regnade det så klart.. Disigt är det helt klart..

Igår var jag och Palmen i Karlstad, det var jätte mysigt och skönt att få komma bort en sväng från Sälen.. Vi åkte runt och tittade lite och stannade på IKEA åt lunch och Palmen handlade.. Det är första gången i världshistorien som jag är på IKEA utan att komma ut med en jätte kasse.. Men sen drog vi oss hemmåt och började pyssla lite i Palmens lägenhet med de nya sakerna, och med lite nytänkande och uppfinnelserikedom så blev det jätte fin!!! Haha!!
Ett minus med dagen var tyvärr alla dessa mammor som sitter och ammar sina barn när jag ska äta, jag tycker det är ÄCKLIGT!!

Tanken var att storstäda idag men jag ska låta Sunken göra det för jag förstår inte denna grej med att gå in med skorna eller snöra på sig dem gennom att sitta i den gammla soffan, all smuts och jord som lossnar drar ju Jojo runt sen när hon kör sina rallyrundor som hon gör en sissådär 15 gånger om dagen..

Nej nej nu ska jag sluta klaga och ta hand om min lilla bus katt och skämmabort henne så mycket som det bara går..

Här myser hon i soffan..



Mys med Sunken..



Kvällsmys med kuddarna..

Måndag..

Kategori: Allmänt

Hallå hallå.. Uch vilken tråkig dag, o helgen med det har vart ca 5 grader varmt nu ganska länge och snö va länge sen det föll från himlen.. Det är redan mörkt ute och jag ska nog tända lite ljus i kväll när vi kommer hem igen för o se om man kan vända på detta hopplösa humör..
Jag har vart och fikat en stund hos Tine idag, snart e de slut på det också.. För på måndag är det dax att börja jobba igen, och det känns i alla fall bra för då har man en anledning till att gå upp på morgonen i stället för att ligga kvar och tycka synd om sig själv..
Jag hoppas vädret vänder nu för jag skulle vilja åka skidor nu snart igen, det var ju en evighet sen..
Jag ser även fram emot helgen när vi antagligen ska gå ut på fredag och äta middag hos Tine på lördag och gå på bio  och julmarknad på söndag, jag hoppas allt blir som man tänkt sig nu med lite snö på allt så kommer det bli underbart!!!
Ha det bra så länge..

Fredag..

Kategori: Allmänt

Jag är nog ganska omständig att ha o göra med.. Jag ville köpa skor förra gången jag var hemma, men som vanligt kunde jag inte bestämma mig och struntade i det.. När jag kom tillbaka till Sälen kom jag på att jag ville ha skorna så jag tänkte jag skulle köpa dem när ja skulle till Mora igår, men Din Sko finns så klart inte i Mora så min nästa tanke var att köpa dem över internet, men då va de slut där så min stackars mamma fick åka till Norrköping och köpa skora och sen posta dem till Sälen till mig.. Så idag kom dom.. TACK mamma du är underbar!!

Idag i allafall har jag fikat med Tine och ätit mat med Sunken på Gustav, jag tycker det är så myssigt att göra det på fredagar.. Ikväll blir det mys framför tvn, vin och god mat.. Helgen blir nog lugn, någon promenad men inget annat planerat..
Nej nu ska jag boka bio till nästa helg, Luftslottet som sprängdes..

Onsdag..

Kategori: Allmänt

Det är kväll, äntligen är dagen slu.. Jag tror jag kommer vara sjuk i morgon men hoppas att så inte e fallet.. Nu sitter vi och ser på tv men Jojo e så farsinerad av djuren som vanligt att hon står framme vid tvn..

I morgon ska jag till Mora igen men denna gång får jag sällskap av Tine och William, det ska bli trevligt.. Hoppas nu att allt blir bra ochså.. Har ganska mycket att fixa i morgon det blir tidigt.. Ja måste till baken innan vi åker o tanka och när vi kommer hem ska ja handla.. Så fullt upp..
Nu är det dax att krypa ner i sängen tror jag..

Tisdag..

Kategori: Allmänt

I går var det en mysig dag.. Jag åt lunch med Sunken, Palmen, Mamma Mija och Roffe på Gustav och sedan åkte jag och handlade lite innan jag åkte hem igen för att tvätta och städa lite.. När Sunken kom hem från jobbet lagade vi lite mat och såg på tv en stund innan vi åkte ner till Sälenhallen och jag o Tine satt och pratade medans William och Sunken spelade..

Idag blir en lugn dag, jag tror jag ska börja koka ärtsoppa snart o sen får vi se..

Bilden är från första året i Stöten..

Söndag..

Kategori: Allmänt

Mycke trevlig dag.. Precis hemkommen från Palmen där vi har ätit en mycket god middag.. tack igen!! Dagen har varit lugn med en fika på torg gallerian och lite fixande hemma hos Palmen med mamma Mija och Roffe, kul o träffa dem igen det var ett bra tag sen sist..
Just nu sitter ja i soffan o är så mätt att jag inte riktigt vet vart jag ska göra av mig själv.. Varför gör man alltid så mot sig själv??

Palmen med sin gitarr..

Fredag..

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen efter en mysig lunch med Sunken och Palmen och en lång och trevlig fika hos Tine, idag tänker jag inte ägna dagen till någon form av städning utan bara ha det bra, är på lite mer possitivt humör nu..
Ikväll blir det mys framför tvn med idol och god mat..

Här har vi Jojo hemma hos mamma och pappa, förs hittade vi henne inte men sen såg vi vart hon låg och myste.. Tack och lov har vi inte några stora blommor hemma i lägenheten..



Det här är idag, Jojo är mycket förtjust i att titta på djuren på tv som går på eftermiddagen, hon har sin givna plats.. Så nära som möjligt på bordet mitt framför tvn..



Här har vi Jojos älskling Oliver och min älskling på samma bild..

Torsdag..

Kategori: Allmänt

Om jag inte har fel.. Jaha idag var ja något så otroligt seg startad.. Innan jag kom iväg blev det mys och lek med Jojo och lite små prat med mamma.. Men nu har jag vart hos Malte och vart och handlt tills i kväll, jag hoppas vi inte behöver åka dit igen idag.. Nu har ja och Jojo mys igen..
Igår var jag och Möller på mässa i hundfjället, det var mycket trevligt tills min mage inte riktigt ville ha mer sötaker och annat.. Men men nu är det snart dax att börja jobba igen och det känns skönt..

Onsdag..

Kategori: Allmänt

Vi har mys i soffan, det har vi haft i över ett dygn nu, det är bara för mysigt..
Och mycket runt i kring med bil och liknande löste sig i går så nu ska jag snart till Mora igen och jag hoppas att Tine kan följa med nästa gång så man slipper åka själv..
Jag var hos Tine en sväng i går med de börjar få det riktigt fint faktiskt.. O Malte e bara för söt!!
Enda målet med idag är att fåtag på Möller o se hur den närmsta framtiden ser ut med jobb..

Tisdag..

Kategori: Allmänt

Det är kallt, mörkt, för lite snö och alla Jojos bollar bara försvinner hela tiden.. Helt klart inte min favorit dag, dessutom har Jojo ätit upp min blomma som jag hade planterat om i en söt jätte lite kruka..
Nej nu funderar ja helt klart på att bara försvinna för en stund, tills ljuset kommer, tills snön ligger, tills vi flyttat helt enkelt tills när det blir roligt igen..
Mer har jag inte att komma med för tillfället..

Måndag..

Kategori: Allmänt

Jag kom fram till att hemma i stugan hos mamma var man glad om man ens kunde logga in på internet så mitt bloggande la ja på hyllan men nu är  vi hemma igen..
Hemresan gick bättre än väntat, Jojo tror jag trivdes som fisken i vattnet och spenderade mestadels av de 5½ timmarna i våra knän.. Annars satt hon som ni ser på bilden i transportburen som vi fick låna av Tine och William, Tack!! Det var i alla fall underbart att vara hemma och bara ta det lugnt.. Mamma och dem gjorde surkål och vi var i stan och tittade runt lite.. Vi fick även ta den där sprutan mot svininfluensan så nu är det gjort, ska erkänna att det inte var jätte roligt med tanke på att jag har haft jätte ont i armen fram tills idag, det har krävts panodil för att kunna klä på sig och Sunken har fått satt upp mitt hår för han fick ju självklart inte lika ont i alla fall..
Nej nu ska ja mysa med Jojo ha de bra..

Torsdag..

Kategori: Allmänt

Jojo fick föjla med till Kolmården för att sätta in motorvärmare i min bil.. 6 timmar tog resan för det var jätte dåligt väder hela vägen ner.. Jojo tycker nog ändå att det är ganska okej att åka bil för hon gnälde bara de två första milen.. Sen var hon tyst och någon timme satt hon i både Sunkens knä och mitt när vi bytt plats..
Hemfärd sker på Söndag och jag hoppas att hon sköter sig lika bra då..

Nu som sagt va befinner vi oss i skogen så bilder kan man inte lägga upp...
Ha det toppen!!

Onsdag..

Kategori: Allmänt

I morgon bär det av hemmåt mamma o pappa igen, denna gång är det dax att få motorvärmare och cupévärmare inasatt.. Men det känns långt ifrån färdigpackat.. Jag vill ju ha Jojo med mig men vet inte om det är en så bra idé.. Vi var ute och provkörde lite i transportburen vi lånat av Tine och William och det var inte det roligaste vi gjort tillsammans.. Hon var inte helt avig men imellanåt kom det ett litet rop på hjälp..

Jag hoppas att vi hinner hem tills 6 för då hinner vi med Kiki och Patric på julbord hos Mårdskog och Lindqvist.. Men annars blir det en lugn helg där vi inte ska försöka göra allt för mycket förutom att träffa Johanna och lilla Linnea.

Nu är jag och Jojo osams och hon är skit grinig och sitter under sängen och tycker synd om sig själv..

Tisdag..

Kategori: Allmänt

Ja och Jojo har mysstund i soffan, det har vi haft sen klockan 8 i morrse det har inte varit många resor utanför den röda mattan.. Men jag vill förklara mig, igår hade jag ont i nacken så jag fick ta en sådan där trevlig liten tablett som jag mår så dåligt av och detta innebar att jag inte kunde sova i natt utan höll mest på med att svimma och tro att jag skulle kräkas.. Oh dom e så underbara mina tabletter.. not..
Resultatet blev ju ganska trevligt i alla fall ja en jätte mysig dag..

Är lite stressad inför denna hemresa som jags ska göra.. Jag har börjat packa idag men har inte bestämt om Jojo ska med eller inte.. Jag funderar även lite på hur vintern ska bli och även hur det ska gå med min bil och när jag ska till Mora igen för att göra den där uppdateringen.. Magen kanske blir lugnare av att lösa något att problemen.. Hoppas det!!!
Nej dax och mysa ner mig i soffan ordentligt igen..

Måndag..

Kategori: Allmänt

Kampen fortsätter mot flingsaltet.. haha nej men måndag och  då är det dax att städa..
Jag har även hunnit med att fika hos Tine och vart i Mora, ja det gick ju inte som jag tänkt mig alls, det börjar med att Sunkens bil inte startade i morse så jag körde honom och Palmen till jobbet och självkart var det snöslask, så ja va tvungen att köra försiktigt till Mora sen så jag kom nästan försent till bilfirman, väl där provkör vi min bil och precis när de ska börja fixa min bil så blir det strömavbrott.. Självklart, och nu för tiden kan de ju inte göra något med bilen utan en dator så jag fick åka igen och ta en fika och gå på stan innan strömmen kom tillbaka.. Sen åkte jag dit igen för de skulle fixa någon uppdatering av något slag men datorn fungerade inte hos dem då så jag ska få en ny tid och komma tillbaka en annan dag.. USCH!!

Jag vill förresten tacka Palmen för en jätte god middag i Lördags och Tine för sällskapet..

Jag och Sunken var en sväng på Sälfjälls torget och Kaisers i Lördags och då hittade vi ett par ganksa stora stövlar, tror det var typ storlek 55 lr liknande så vi var tvugna att prova dem..
Dom passade inte riktigt..



Söndag..

Kategori: Allmänt

Idag är en lugn dag sitter hemma i soffan o myser med Jojo hon är riktigt söndags trött idag, Palmen och Sunken sitter här med o ser på tv.. Vi har ätit trattkantarellsoppa och toast mad chevré.. Mycket mumsigt och jag och Jojo har delat på en burk med makrill.. Det var en favorit..
I morgon bär det av till Mora tidigt för att titta till bilen så jag hoppas att det går bra..