Sandra Purvins

Jobb jobb jobb.

Kategori: Allmänt

Jajemen nu har jag börjat jobba! Full fart är det hela dagarna och jag är fantastiskt trött, får skylla mig själv då jag inte riktigt kommer i säng på kvällarna. Men men det blir nog bättre, hoppas på att sova bättre med då jag sover lite oroligt än.

Liam är iaf glad åt att vara på dagis och det känns bra att hämta honom redan vid två.

Idag kör vi en städdag så vi slipper bry oss om det i helgen.

Cirkus.

Kategori: Allmänt

Jag förstår inte varför appen krånglar så mycket men men, det jag skrev i torsdags får ni nu med... :)

Idag har jag och Liam varit på cirkus, så fantastiskt roligt vi haft. Vi var där tidigt och gick och kikade runt. Detonerats som fans att göra var Liam lite för liten för så vi gick och tittade på djuren innan det var dax att gå in och sätta sig.
Liam skulle sitta i mitt knä, tack o lov var det inte fullsatt och vi satte oss på kanten och hade ledigt bredvid oss. Liam var mycket fascinerad av föreställningen och pekade, klappade och tittade. Vi såg akrobater, hundar, hästar, dansare elefanter och ett sjölejon. Liam somnade när det var 20 minuter kvar men det va ju inte så konstigt eftersom det var mitt i middagsvilan... Nöjda och glada gick vi hem!!

Och så var det torsdag...

Kategori: Allmänt

Full fart.

Kategori: Allmänt

Ja dagarna rullar på och jag har igen haft svårt att komma in på appen...

I fredags tog vi en fika på Ekerum och Liam kikade in golfklubborna. Efter det blev det grillning hemma hos Bomen och Tilla på kvällen.

Idag var det utvecklingssamtal på dagis och snart ska jag åka till sjukgymnasten igen. Faan så jobbigt det känns, jag känner mig så misstrodd. Men men jag hoppas att det löser sig snart...

Nästa vecka börjar jag jobba tack och lov, det ska bli så skönt att få något annat att tänka på. Dessutom korta dagar så jag har tid för att buss med vårt lilla troll med.

Förskolans dag!

Kategori: Allmänt

Idag har det varit förskolans dag, på Trollet firades det med att springa Trolletloppet. Alla barnen fick medalj och Liam var så stolt över sin fina medalj när jag hämtade honom idag, han tog den i handen och jag fick inte röra den.

Vi har haft en lugn eftermiddag här hemma och har lekt och styrt. Nya favoriten är att dricka smoothie när man kommer hem från dagis.
I förmiddags han jag städa av ordentligt här hemma och det känns så bra när man får göra det i lugn och ro. En tvätt hans med också så nu är det bara vikandet kvar, det tar vi i morgon...

Lilla loppan.

Kategori: Allmänt

Sitter nu på vårdcentralen, är bara en halvtimme för tidig men mötet på arbetsförmedlingen gick så fort... Idag ska jag iaf få höra vad de säger om min nacke, om jag får några värktabletter eller inte... Nu ska utredningen vara klar och jag ska få träffa alls i teamet och prata. Håller på att bli tokig på det här, jag har ju redan gjort en utredning och det känns så konstigt att bli misstrodd...

I går hade vi iaf en härlig eftermiddag, Liam var trött men hemgjord smoothie var smaskens och när Sunken kom hem tog vi fram duplot och byggde ett torn som var högre än mig...

https://cdn3.cdnme.se/1404102/6-3/pic_519340c79606ee5e00d3f807.jpg" class="image">

På morgonen.

Kategori: Allmänt

Nu för tiden vaknar Liam tidigt, klockan 7 ungefär varje morgon slår han upp ögonen och om man har tur får man sig en puss på munnen innan han skyndar iväg för att leka.
Här om dagen efter den obligatoriska gröten blev han dock lite mysig, han ville sitta i sin fåtölj med filten och så sprang han och hämtade sin nalle. Där satt han en stund och bara hade det bra, det såg ju så fantastiskt mysigt ut.

I morgon är det dax för dagis igen, jag hoppas på bra väder så jag kan sola, nästa vecka börjar jag jobba på riktigt. 06.00-13.00 typ. Underbart! Men denna vecka ska jag njuta av min sista lediga tid och städa av ordentligt så det känns fräscht här hemma.

Fårgård.

Kategori: Allmänt

På vägen hem från Ekerum stannade vi i Algutsrum, där fanns det en fårgård. En promenad in i fårhagen och sedan stod vi där mitt bland en massa får och killingar. De var jätte snälla och gosiga, vi fick känna och klappa och peka på dem och Liam var helnöjd.
Så mysigt, jag såg en skylt från vägen och svängde in lite spontant sådär. Rekommenderas om ni åker till Öland.

Tuffingen.

Kategori: Allmänt

Såhär ser Liam ut idag, handlade kläder själv i morse och när vi kom fram till Ekerum för att äta lunch skulle han prompt ha kepsen på huvudet och solglasögonen... Haha idag är han så rolig och på gott humör. Nu vilar han middag men när han vaknar igen ska vi åka hemåt men med ett stopp på en fårgård som vi såg skyltar om när vi åkte hit.

Kärlek.

Kategori: Allmänt

Igår var jag och Liam och hälsade på Jannica, Hailey, Martin och den lilla bebisen. Liam och Hailey leker bättre och bättre tillsammans och när vi skulle gå så blev det både kramkalas och pusskalas. Så himla mysigt!!

Utflykt.

Kategori: Allmänt

I morse tog jag och Liam bilen till Emmaboda, vi köpte en bilstol till vår andra bil. Liam ville så klart ha på sig sin nya keps och såg jätte tuff ut.
Nu är vi i alla fall hemma igen och vet inte riktigt vad vi ska göra idag men något hittar vi nog på efter lunch...

Lyckan vid frukost.

Kategori: Allmänt

Nu mera vill Liam bara ha välling på kvällen, på morgonen är det frukost som gäller. Oftast blir det gröt för Liams del, havregrynsgröt eller mannagryn men i morse valde vi macka och frukt. Korv är favoritpålägget och vindruvor och melon är aldrig fel.
Det är så mysigt med en lugn start på morgonen, tillsammans vid frukostbordet.

Huvudvärk, förkylning och annat tok.

Kategori: Allmänt

Jag blir bara sämre och sämre på det här men nu dras jag med jordens förkylning och har legat utslagen på soffan sedan lunch, det började egentligen redan i torsdags men har varit hyfsat under helgen tack och lov då vi haft fullt upp.
Förra veckan var full med jobb, måndag, tisdag och torsdag, fredag. I lördags kom min mamma och pappa ner för att hälsa på oss, det blev en härlig lunch på Ekerum och en liten promenad innan vi åkte till Ikea och modehuset. Kvällen blev lugn barnfamiljen i tvsoffan och en tidig kväll. I går åkte vi ner till Kristianstad för att hälsa på Liams faster med familj. Felicia och Josefin hade ju fyllt år så vi passade på att fira dem med. Det blev en dag med kanonväder, promenad och en massa lek i solen hela dagen. Vi kom inte hem förrän efter 10 i går kväll. Så underbart har vi haft det.
Men som sagt idag blev det ett litet bakslag med min förkylning och efter att vi ätit lunch på gröna stugan så har det varit soffan för min del, trotts panodil... Hoppas att det är bättre tills i morgon för såhär orkar jag inte må och Liam tycker nog att jag är jätte tråkig.

Ny blomma.

Kategori: Allmänt

Ja i förra veckan köpte jag mig en ny blomma. Den var så billig och nu hoppas jag att den överlever i hallen.

I lördags skulle vi på kalas för att fira Amanda som har fyllt år. Jag gjorde mig i ordning Liam badade och åt middag, sedan sa jag till honom gör dig i ordning nu,klä på dig för vi ska snart gå på kalas. Liam försvinner från köket och kommer tillbaka med mössa, blöja och vinterkängor. Så tyckte han att han var klar med skohornet i högsta hugg... Efter lite diskuterande så blev det ändå skjorta och jeans med, och det blev en mycket trevlig helg.

Nytt på balkongen.

Kategori: Allmänt

I går tog jag och Liam bilen för att handla lite saker till balkongen. Allt vi ville ha fanns tyvärr inte men det blev en fin duk och en matta så vi slipper stickor i fötterna. Nu ska vi bara ordna en kruka eller liknande så vi kan plantera lite jordgubbar och annat gott.

Balkongen invigdes i alla fall i går eftermiddag med en glass och skönt balkonghäng.