Sandra Purvins

Till Mamma ♥ ♥ ♥

Kategori: Allmänt

Här har du våran nya soffa, bättre bilder har jag inte och nu kan jag inte ta nya för det är så mörkt..
Hoppas det går bra i natt, jag längtar tills ni kommer upp..






De senaste dagarna..

Kategori: Allmänt

Det blir bara lite bilder idag..

Jojo bus utan öron, hon e för söt men nog lite kinkig just här..



Mysstund uppe på bokhyllan där hon nästan alltid får vara ifred..



Dagens salladsbuffé...



Och från början..

Sola o Jobba..

Kategori: Allmänt

Ja de e de jag kommer hinnna med mera idag.. Nu e de snart dax att ta min lilla älskade bil o åka till Stöten igen.. I kväll jobbar jag med Sussane för fösta gången tillsammans och det ska bli roligt.. Men först ska jag träffa Alex och gå till Vattufjäll..
Bilen e hel nu igen ialla fall.. Och handen nästan också men ja ska ha den lindad ett tag till har jag bestämt mig för så att det inte kommer tillbaka..
Lite bilder fårn nyår kommer nu så ska jag försöka fot alite mera nu framöver..



Kvällar nu framöver..

Kategori: Allmänt

Va hos läkaren nere i Sälen nu i tisdags, handen e nu bara lindad igen och han ville sjukskriva mig i två veckor, men jag bestämde mig för att ta det lugnt på jobbet i stället så nu ska jag jobba kväll ett tag framöver..
Igår gick det bra i alla fall, och ja ser fram emot i kväll och hoppas vi får lite att göra..

O snart kommer mamma o pappa upp, ja längtar ganska mycket nu..

Lunchjobb idag..

Kategori: Allmänt

Jajemen nu e jag hemma efter att ha jobbat lunch, det var ganska lugnt idag så det var skönt för jag han med o göra lite röror till bistron..
Senare efter jobbet var jag uppe hos läkaren och nu har jag en gipsskena på armen o ska ha det i 1 vecka sa han.. Jag hoppas det blir bättre nu för jag orkar inte gå och ha ont varje dag längre..
Ni får ha det så bra nu för de e jätte svårt att skriva o allt annat med för den delen.. O vickn kortet har kommit, tack så mycket jag saknar dig massor!!!

Lång tid sedan..

Kategori: Allmänt

Ja nu e det ett nytt år och jag e ledsen för att jag inte hunnit skriva något här på länge, jag har jobbat sjukt mycket och i princip bara hunnit hem för att sova.. Nu är i alla fall jul och nyår över så nu kanske man kan få jobba lite mer normala tider i stället för att snitta 11 timmar om dagen..
Men i morgon är jag ledig och det ska verkligen bli jätte skönt att få ta det lugn, min hand har förövrigt både hunnit bli bra och dålig igen.. Så nu e det lindad som gäller!!!
Det nya året har i alla fall inte börjat något bra men jag hoppas att det snart blir ändring på det för just nu orkar jag inte flera motgångar..

Titta så kallt vi hade det för några mornar sen..



Lite tallrikarb ja la i kväll..