Sandra Purvins

Mera nytt.

Kategori: Hemma

Liam har fått nya kläder igen, pressenter tycker Liam om och tröjorna med grodan och tigern är så gulliga, perfekta i sommar och byxorna är ju hur häftiga som helst.
Kläderna med Pippi på är sådana uv badkläder, som jag har beställt tills Liam ska bada i sommar. Vi vill ju inte att han ska bränna sig, skorna är jätte gulliga och perfekta strandskor!

Mormor.

Kategori: Hemma

Vi har spenderat dagen med Liams mormor och njutit fullt ut. Äntligen fick Liam en egen giraff och vi har lekt med den massor. Vi har ätit lunch och gått på Ikea, fikat på en trappa upp och myst hemma.

Nu är Liam nybadad och behöver en ny blöja så nu ska jag spendera lite tid med honom innan det är dax för sängen.,,

När det blir så där varmt.

Kategori: Hemma

Idag har det varit svalare här hemma, det regnade i morse när jag åkte till gymmet men nu framåt kvällen blev det riktigt fint igen.
Vi började våran dag på golfen med en lunch och efter det blev det bus med studsbollen. När vi sedan körde Sunken till jobbet passade vi på att träffa Emma och ta en fika. Liam var en trött kille och sov i 2 timmar. Det har inte hänt på månader... Nu i eftermiddag har vi pysslat hemma tvättat och städat lite tills mamma kommer nu på torsdag, för då måste det vara fint.

Jag har dessutom hunnit med att laga lite mera mat till Liam, det blev spagetti och köttfärssås igen och Liam gav den minsann godkänt, han började gråta när han inte fick smaka mer... Men efter lite välling nu sover han så gott.

På bilden ser ni i går när våran räddning, fläkten var igång. Det var mycket spännande.

Liam 10 Månader.

Kategori: Allmänt

Nu har han blivit riktigt stor kille. Snart är han året och då är det dax för dagis för min lilla älskling.. Nej nej nu ska vi inte gå händelserna i förväg men 10 månader har han hunnit bli i alla fall...
Gå. Liam har tagit sina första steg, två stycken hinner det bli innan han trillar och han har gjort det i alla fall tre gånger nu..
Växer. Nu är Liam 76.5cm lång och väger 10365g. Långa ben och armar har min kille så storlek 86 drar han i kläderr fast jag har redan börjat handla storlek 92 till honom.
Leker. Korta stunder är han riktigt bra på att sysselsätta sig själv, bada är roligt och gå på äventyr vart vi än är. Tittut är bland det roligaste som finns.
Förstår. Man märker att han förstår mer och mer när man pratar med honom, titta, kom, lampa, mamma & pappa är bara några av orden som han har riktig koll på.
Myser. Liam är inne i en riktigt kramig period, han kramas och kramas och myser riktigt mycket här om dagarna och inte bara med oss utan med alla som kommer i hans väg, våran lilla gullunge.
Här kommer lite bilder från månaden som varit.

När det är varmt ute.

Kategori: Hemma

Idag har Liam druckit mycket dåligt och det är ju så fantastiskt varmt och skönt ute så nu på eftermiddagen blev jag lite orolig och tänkte jag skulle lura i honom lite vätska. Jag tog lite av hans äppeldryck och blandade ut med vatten och en liten isbit i en flaska han inte brukar dricka ur. Roligt med ny flaska tyckte Liam men jag vet inte om äpplesmak var riktigt hans grej...

Idag har vi i alla fall varit på golfen och ätit lunch och så har vi hunnit med öppna förskolan och en liten promenad med Lisa, Svea och Diesel.
Nu är vi hemma igen och ska nog bara ta det lugnt och laga oss lite mat.

Lite senare i kväll tänkte jag starta datorn och göra Liams 10 månaders uppdatering.

Tand nummer 5 är här!

Kategori: Hemma

Jajemen. Dagen till ära valde Liam att äntligen visa oss den femte tanden i sin samling! Vilken morsdags pressent. Och vi har dessutom en sjette som ligger riktigt nära den med!

Kalasfin.

Kategori: Hemma

Såhär fin var Liam igår när vi åkte hem till Amanda. Vi hade en jätte trevlig kväll och åt en massa god mat och pratade och skrattade. Vi kikade även lite på melodifestivalen och vi var nog överens om att det var rätt låt som vann.

Idag har jag och Liam mysdag, för det är min aldelens första morsdag!!!

Ännu mera shopping.

Kategori: Hemma

Ja åt den lilla så klart, han växer som ogräs och nu har jag börjat köpa storlek 92 i allt till honom. I veckan som kommer ska vi rensa ordentligt i hans garderob så vi ser vad han kan ha och hur mycket kläder han har över huvudtaget.

Nu ska vi börja göra oss fina inför ikväll då vi ska träffa fina vänner och äta middag. Vi hoppas att Liam sköter sig och somnar utan problem i kväll nu när vi är borta.

På en kort promenad.

Kategori: Hemma

Vi tog oss en liten sväng i det fina vädret, Liam tog solglasögonen på sig och vi njöt av sol och värme.
Annars idag har det varit full fart vi har varit på BVC och jag har varit på gymmet, vi har storhandlat och så har jag och Liam varit runt på media markt och lite så. Vi letar just nu efter en babyvakt men det blir nog att beställa en från nätet, just nu tittar jag på Elgiganten och en Philips avent men vi får se vad det blir, tanken är att Liam nästa vecka ska sova i sitt rum. Vi får se hur det går med det men det hade varit skönt.

Nu ska Liam äta snart så det är bäst att jag börjar att förbereda lite här hemma.

Olika viljor.

Kategori: Hemma

I kväll vill jag och Liam inte Sanna sak, jag vill att han ska sova och han vill vara uppe med sin mamma och titta på tv.

Vi fick i allafall en trevlig kväll tillsammans med Emma med lite tv och mackor. Sånt vill vi se mer av!

Man blir så lycklig!!

Kategori: Hemma

Liam sov i sin egen säng ända fram till efter 6 någon gång. Det har ju hänt ett par gånger innan men varje gång det händer blir jag så glad.
I dag har vi inga planer heller, gunga lite blir det nog men annars ska vi nog bara ta det lugnt och ha det bra här hemma.

De nya jeansen.

Kategori: Hemma

Vi köpte nya jeans till Liam idag, och jag tycker att de är så fina! Och tuffa så klart. De är lite långa, storlek 92 köpte jag men lite uppvikta så fungerar de perfekt!

Två steg.

Kategori: Hemma

Idag har Liam tagit sina första två steg!!! Det var i hallen precis innan vi skulle bege oss iväg idag, och ojj så roligt att både jag och Sunken såg det. Då hade han skor på sig men han har även gjort det nu i eftermiddag utan skor. Våran stora kille.

Nu försökte vi ta lite bilder på honom när vi ville att han skulle stå upp, men det ville inte Liam. Men vi bjuder på bilderna ändå...

I affären.

Kategori: Hemma

Såhär åkte Liam på maxi idag, lyxvarianten tyckte han. Det var spännande och att pilla med min plånbok gjorde saken ännu bättre.

Tuffast i parken.

Kategori: Hemma

Idag var vi en liten sväng på Skälby igen, gungade lite och sedan for vi vidare till stan. Det blev en fika med Johan och så lämnade vi gamla kläder i en sådan insamlings kontainer. I eftermiddag har jag även hunnit att träna och så har vi fixat och styrt lite här hemma. En helt klart godkänd dag.

Vi har ju fortfarande så varmt här hemma så vi håller på att smälta bort, så fort vi kommer hem så är det enbart blöja som gäller för Liams del, åhh jag tycker så synd om honom i denna värme man är ju själv helt utslagen.

Mer tänder på G?

Kategori: Hemma

Nu biter Liam på allt igen! Han dreglar och styr och ställer, och sover lite oroligt med. Jag tror att han håller på att få två tänder till i överkäken. Det är så jobbigt att se honom besvärad. Hoppas att de kommer snart så detta besvär försvinner...

Att gå till lekparken.

Kategori: Hemma

I förmiddags gick vi för att gunga, vi tog med Liams vagn ut så han skulle kunna gå själv. Han gick lite grann men sedan fick han syn på något spännande i gräset och kröp dit. Efter ett par turer satte vi honom i hans vagn och skjutsade honom till gungan och det var lika roligt idag att gunga som det brukar vara!

Vi har även hunnit med öppna förskolan idag en liten stund med sång och mellanmål blev det innan det var dax att åka hem för lite middagsvila. Nu ligger han här i soffan bredvid mig och sover för sig själv, så skönt! Han brukar ju alltid sova i min famn men om det fortsätter såhär kommer jag snart att lägga honom i sin säng när vi ändå är hemma.

Morgonmys.

Kategori: Hemma

Såhär låg Liam i morse när jag vaknade, han låg och myste med sin pappa och var mycket nöjd med livet.

God middag.

Kategori: Hemma

Nu har jag och Liam precis ätit, för Liams del blev det majskrokar, russin och lite mozzarella och för min del en jätte god sallad med mozzarella, champinjoner och fläskfilé.
Nu ska vi mysa lite i soffan innan det är dax för Liam att dricka välling och gå o lägga sig för natten. Riktigt söndagsmys om det inte hade vart för denna värme i lägenheten.

Melon.

Kategori: Hemma

Till mellis idag fick Liam banan, en hel bit som vi hjälptes åt att äta, det var roligt. Sedan var jag på maxi innan och hittade en jätte fin honungsmelon och det var helt klart en ny favorit det med. Det är så roligt när han provar nya saker och tycker om det.

Dessutom så har vi varit på skällby idag också, bara en liten snabb sväng men vi han gunga och titta på alla djuren innan vi for vidare.

Matdax

Kategori: Hemma

Såhär såg det ut vid middagen idag. Först fick Liam för att kunna sysselsätta sig lite vatten och majskrokar, när han får göra som han vill är det benet på bordet och vatten över hela honom efter ett tag fick han syn på vad jag åt, pankakor! Ja då var det inget snack om saken, han skulle smaka. Vi konstaterade att jordgubbssylt är godare än blåbärssylt ja och att pankakor är fantastiskt gott.
Detta är livet på en pinne!

På golfen.

Kategori: Hemma

Nu är vi hemma efter att ha ätit lunch på golfen tillsammans med Sunken och Johan. Det tog med golfklubborna och tränade lite medan jag och Liam hälsade på de i shoppen, tittade lite och sedan när det gick ner för att putta lite så kröp vi rundor med en golfboll i kanten. Mycket trevligt speciellt med tanke på vädret, sol och bara lite vind helt perfekt!
Nu hoppas vi bara att jag lyckades få någon färg med.

I morse var jag och träna, vad skönt det är när man verkligen kommer iväg och så mycket folk var det inte heller.

Nu har vi precis ätit banan och håller på och leker lite här hemma, så vi får se om dagen har något mer att erbjuda eller om vi blir hemma resten av dagen...

Kika in frisyren.

Kategori: Hemma

Liam har fått så långt hår, det bara växer och växer. Om han hade varit en liten flicka hade jag satt en toffs kan jag lova!

Gung gung.

Kategori: Hemma

Nu är vi inne igen efter en snabb tur ute. Jag fick inte med allt in från handlingen förra vändan och vagnen var tvungen att ställas tillbaka i bilen.
Vi gungade i alla fall och tittade på kottar och kröp rundor. Idag var i alla fall gungturen riktigt rolig, Liam skrattade högt mest hela tiden.

Nu ska vi snart börja förbereda badet och fundera på vad jag ska äta i kväll, det är så tråkigt att bara laga mat till sig själv...

Mellanmål.

Kategori: Hemma

Nu har vi ätit mellis inne och nu är det nog dax för att gå ut igen i det härliga vädret och gunga lite.
Liam har precis sovit middag och jag passade på att handla lite på maxi.
i kväll står det bad på schemat för Liams del men annars har vi inga planer alls.

Det blir svårare och svårare.

Kategori: Hemma

Ja som sagt nu mera är det svårt att fånga Liam på bild, ja om man inte räknar med alla suddiga bilder jag får hela tiden. Han sitter inte stilla en minut ens.
Men men roligt har vi i alla fall, idag har vi inga speciella planer Sunken börjar jobba klockan 3 så innan dess hoppas jag att vi gör något i alla fall.

Byxlöst.

Kategori: Hemma

Inser nu att det oftast är byxlöst eller pyjamas på bilderna jag tar på Liam. Haha men idag har vi varit i lekplatsen i skällby och gungat och jagat de stora barnens fotbollar så Liam var jätte skitig när vi kom hem. Och dessutom så är det ju snart sommar så nu har vi ju sådär varmt i lägenheten redan nu pendlar det mellan 24-26 grader... Men byxlöst är skönt tycker Liam så det kör vi vidare på :)

Idag fick han tag på durkslaget och sedan vi kom hem har han inte släppt det, tänk att allt som inte är ens eget kan vara så roligt...

Mormor!

Kategori: Hemma

Idag saknade Liam sin mormor lite så då fick han sin tröja där det står att mormor är snällast i hela världen.

Bobby car.

Kategori: Hemma

I morse tog Liam ut sin Bobby car i vardagsrummet, då var det dax för en åktur... Så fort man sätter honom där och han bara skiner upp! Han tar sig fortfarande ingen stans med den men han blir lycklig av att bara sitta där.
Nu kan han dessutom ta sig sv den på egen hand utan att slå sig, det tycker jag är skönt.

Hon som är lite avundsjuk.

Kategori: Hemma

Jojo ligger på Liams filt nu när han har gått och lagt sig. Jag har lite dåligt samvete för att hon inte får lika mycket av min tid numera...

Här nedan har ni även skjortan jag köpte till Liam förra veckan, jag är super nöjd. Han kommer bli jätte fin. Det är storlek 92 men jag mätte den mot en 86:a och det var ingen skillnad, sedan är det ju tryckknappar så man kan ju ha den öppen med en tröja under med..

Jag har även börjat fundera på en sak, när jag blev gravid kunde jag inte dricka kaffe, äta vitlök eller rå lök utan att må jätte illa. Sedan blev det bättre efter att Liam kom men nu är det nästan värre än någonsin. Jag kan inte ens dricka en kopp kaffe utan att dagen är helt förstörd. Det är så tråkigt för kaffe är ju så gott, ja vitlök och lök med, jag trodde detta bara var något som skulle finnas medans jag var gravid men nej. Är det någon som varit med om något liknande? Det är så tråkigt...

Partytrix

Kategori: Hemma

Liam har övat partytick i kväll med sina nappar. Han är jätte rolig här när han går och fixar och styr för sig själv...

Bus & lek.

Kategori: Hemma

Lördag idag och vi har egentligen inte hunnit med något mer förutom en liten sväng på stan och en lunch på golfen.
På stan hittade vi nog en skjorta till Liam i alla fall men i storlek 92... Mätte den mot en 86a och såg ingen skillnad alls. Jag har försökt att prova den på honom och det såg inte stort ut tyckte jag i alla fall... Vi får se vad Sunken säger om den i kväll tänkte jag.

Jag och Liam tar oss nog en hemma kväll igen, vet inte riktigt vad vi skulle hitta på annars men jag känner mig lite rastlös.

Magknip.

Kategori: Hemma

Liam har haft lite magknip idag och då framför allt i kväll, en liten gnällig kille har det varit men tack och lov så släppte det precis innan det var dax för välling och sängen så precis innan läggdags fick jag tillbaka min glada kille som skrattar högt och kastar huvudet bakåt så fort så han nästan trillar omkull.
Nu sitter jag och funderar lite på varför det blev så, kan det vara bananen han fått till mellanmål nu de senaste dagarna? Han har ju lite svårt för när man ändra i hans kost... Tänk om man kunde få svar också någon gång... Tänk när han kan prata och säga vad han känner, jag längtar!

Nej nej nu ska jag nog göra mig i ordning för att sova snart och fundera vidare på vad vi ska göra i morgon... Vi har ju en förmiddag med pappan i alla fall... Kanske en sväng till hansa och leta efter en finskjorta till Liam och alla kalas vi ska på i sommar? Vi har ju i alla fall enligt vårat tycke en mycket viktig födelsedag i slutet på juli...

Och så var det fredag.

Kategori: Hemma

I förmiddags var vi på fika hemma hos Sarah och tittade hur hon bor. Liam visade sin finaste sida och välte saftglas och stängde av tvn. Nej då han skötte sig bra, flinade åt oss och gick med gåvagnen.
Efter det blev det en tur till maxi för en snabbhandling och nu är vi hemma igen. Leker och busar och funderar på vad vi ska göra i kväll.

Liam har förresten numera 4 stora och ståtliga tänder i sin lilla mun så nu får man akta sig ordentligt :)

Ingen träning.

Kategori: Hemma

Nu har jag ont i nacken på riktigt, tog en tablett igår men idag kändes det nästan bara värre. Jag vet inte men kul är det i alla fall inte.
Jag och Liam har i alla fall varit på öppna förskolan och busat en massa idag och så var vi en sväng på golfen innan. Mer har jag dessvärre inte orkat med min nacke men vi hoppas på en solig dag i morgon utan att ha ont så vi kan mysa i solen.

Nu två mornar i rad har Liam vaknat så sent att han inte hunnit med vällingen innan det är dax för gröt så nu håller vi på att känna in oss på lite mellanmål, lite svårt måste jag erkänna att jag tycker det är. Fantasin är inte på topp just nu.

Tjejmys.

Kategori: Hemma

Nu är det våran tur. Liam sover och Sunken har inte hunnit hem, det bästa med Jojo är att hon bara vill väl, ligga i min famn och lyssna på vad jag har att säga... Ju mer jag tänker idag desto mer ledsen blir jag, men det finns väl inget ont som inte har något gott med sig va?

Tips!

Kategori: Hemma

Idag fick Liam ett litet mellanmål när vi fikade. En sådan här smoothie, han tyckte det var både gott och spännande. I början fick jag trycka ut purén till honom men ganska fort kom han på att det bara var att suga ut den. Det såg så charmigt ut! Perfekt i sommar på stranden eller picknicken.

Shopping.

Kategori: Hemma

Igår blev det en lunch på stan tillsammans med Emma Sarah Jannica och Hailey. Det var länge sedan och mycket trevligt. Sedan blev det en tur på stan och lite shopping till Liam så klart, jag var egentligen ute efter en skjorta till Liam som han kan ha när han ska vara fin men det hittade jag inte utan det blev förberedelser inför sommaren i stället. En badbyxblöja och ett par badshorts.
Skjortor har jag nog hittat nu som jag ska skicka efter men vi får se när det blir.

Idag blev det en fika på stan och sedan lite strosande. Nu är jag och Liam hemma och jag måste nog erkänna att jag inte är på topp idag. Lite nere och jag känner att jag börjar få riktigt ont i nacken. Lite besviken på det gör att denna dag inte alls känns så rolig faktiskt. Tror jag ska gå och lägga mig med Liam i kväll.

Tittut.

Kategori: Hemma

Uppe med tuppen är vi idag och har redan lekt tittut bakom gardinen flera gånger. Haha det är så roligt när han gömmer sig där bakom och man ropar på honom, han drar bort gardinen och man säger tittut och han bara skrattar.
Det är ett härligt sätt att starta dagen på.

Ny vecka.

Kategori: Hemma

Nu är vi hemma från öppna förskolan, vi tog oss en promenad med Lisa, Svea & Diesel efteråt och sedan bar det av till maxi för att handla lite.
Nu ska Liam snart äta igen och sedan ska jag laga lite mat till honom, jag tror att det blir kycklingfilé med rotfrukter och citron & dragonsås med ev lite broccoli. Så får vi se vad han tycker om det. Just nu leks det för fullt och jag tror att han nu har bestämt sig för att det räcker med att sova en gång om dagen.

Vi funderar just nu även på nattsömnen, jag fick låna ett kompendie av Lisa om 5 minuters metoden som jag tänkte läsa. Vi får se om det är något för oss men det får nog i så fall vänta tills mitten eller slutet av veckan om vi bestämmer oss för att prova. Som det är just nu så somnar Liam i min famn kl 9 efter sin välling sedan sover han ganska oroligt redan efter 2 timmar och det slutar alltid med att han sover mestadels av natten i våran säng. Det hade varit skönt att han sov i sin egen säng hela natten och gärna utan att vakna förstås...

Eftermiddags fika.

Kategori: Hemma

Nu har vi precis fikat lite i soffan framför tvn. Idag bestämde sig Liam för att inte sova efter lunchen så det är en kille med mycket humör vi har att göra med.
Det blev i alla fall en smörgås för mig och lite majskrokar för Liams del eftersom han äter middag om en timme.

Nu väntar vi på Sunken så vi kan få fart på allt här hemma igen, så som tvätt och mat. Ikväll blir det soppa med räkor och rotfrukter.

Kosta outlet.

Kategori: Hemma

Igår var vi på utflykt, hela familjen! Vi åkte till kosta och gick och strosade i butikerna. Så himla mysigt hade vi och det blev lite shopping också. Det blev två tshirtar till Liam, ni ser dem på bilden. En med en dinosaurie och en gul med Alfons, det kommer bli jätte bra till sommaren, sedan fick han också ett par strumpor och en långärmad piketröja från lundmyr men den är lite stor så den får vi vänta med att använda.
Det var riktigt härligt att få strosa omkring utan att ha bråttom.

Idag blir däremot en mer stillsam dag då jag och Liam är ensamma igen, men vi väntar tills i kväll när det blir god mat och mys.

Våran dag.

Kategori: Hemma

Vi började dagen på dagisvisning. Efter det blev det lunch på golfen och sedan fot jag och Liam hem och hans pappa till jobbet.
Hemma har vi fixat och styrt hela dagen, jag har lagat mat till Liam och vi har vilat tillsammans på soffan. Sedan blev det lek och bus för hela slanten. Liam gillar att sprida ut alla sina leksaker när han leker, helst över hela lägenheten. Men roligt har vi när vi sjunger och kastar boll och allt vad vi har för oss... Sedan när jag blir trött fortsätter Liam men då helst med sådant som han inte får, som att byta kanal på tvn och rota i kastrullskåpet. Idag när jag kom på honom i skåpet och ropade på honom skrattade han åt mig och så fortsatte han sitt upptäckande...

En fika i solen.

Kategori: Hemma

Idag invigde Liam sin keps när vi var och fikade i det underbara vädret. Vad mycket härligare det är att fika när man kan sitta ute och solen lyser. Det blev en trevlig stund med Sunken Johan Sandra Mattias och Mirelle innan jag och Liam mötte upp Emma Jannica och Hailey för en lunch. En helt klart godkänd dag och nu är vi hemma och håller på att ordna inför kvällen.

Liam 9 Månader.

Kategori: Allmänt

Idag när vi skulle gå ut och gå till bilen så var alla klara och påklädda, det var bara jag som skulle ta på mig skorna så Sunken öppnade dörren och gick ut och Liam kröp efter honom sedan sätter sig Liam när han kommit ut och så skjuter han igen dörren. Mitt framför näsan på mig, gissa om jag blev chokad och full i skratt. Haha han är så rolig.
Liam har ju blivit hela 9 månader nu men erfetsom vi inte var hemma han jag inte göra någon uppdatering på det, men det tar vi nu i stället.
Går. Med stöd av händer eller bara något att hålla sig i såsom en soffkant eller sin lära gå vagn. Men när vi ska längre sträckor väljer han att krypa.
Attityd. Oj vilket humör våran lilla kille börjar få, så fort han inte får sin vilja igenom blir han galen och ibland så pass att han börjar skrika och gråt.
Leker. Nu kan han underhålla sig själv korta stunder med sina leksaker i vardagsrummet, så nu har jag lite mera frihet.
Smakar. Liam vill smaka på allt vi äter och nyss var det en ny upplevelse, färska jordgubbar. Mumms säger Liam men det gör han ju nästan om allt. Här hemma ska man inte tro att man får stoppa något i munnen om inte Liam får en liten bit av det.
Tänder. Liam har tre tänder, två där nere och en där uppe, men snart är det fyra för den andra framtanden ligger så nära så nära så om en vecka tror jag att vi har en fyrtanding.
Bilderna är från idag på öppna förskolan när vi träffade föräldragruppen.
Här är den favorit giraffen, det är alltid den han ska fram till först när vi kommer dit.
Liam kröp genom tunneln flera gånger och tyckte det var jätte kul.
Bilarna var en stor hitt igen..

En paus.

Kategori: Hemma

Jag och Liam tog oss en liten paus från bloggen nu när vi var i Kolmården men nu är vi tillbaka. Nu har vi landat här hemma och kommit i ordning igen.
Idag har det varit full fart med besök på Ikea, city gross och senare på eftermiddagen en kaffe hos Bomen. Vi har hunnit med att leka en massa och jag har lagat mat till Liam, favoriten spagetti och köttfärssås. Vi får se i morgon om det blir godkänt...

Nu ropar sängen på oss för i morgon är ännu en fullspäckad dag med bland annat öppna förskolan.

På bilden munpruttar Liam på min mage, det är favoriten just nu.. Haha han är så rolig.