Sandra Purvins

Vatten.

Kategori: Allmänt

Liam är jätte fascinerad av vattnet som kommer ur stupröret nu varje dag när vi kommer hem. Varje gång måste vi stanna och titta, känna och fundera över vart vattnet kommer ifrån. Idag plaskade vi med vattnet, kände på det när det rann ut och även kände vi lite på röret som vattnet kom ifrån.

Medan Liam var på dagis idag tog jag hand om tvätt, fixade lite papper här hemma och plockade lite. Tiden går så fort och det är alltid så mycket jag vill hinna med som Liam inte tycker är allt för roligt. Så när jag hämtade honom så åkte vi till stan för att träffa Emma. Vi tog en fika på espresso house och sedan kom även Sarah, Elin & Jannica. Vi blev kvar en stund innan det blev dax att åka hem och fixa middag.
Sedan kom Bomen och Tilla, jag och Tilla åkte till gymmet och när vi kom hem efter 30minuter killercross så stod maten på bordet. Köttfärssoppa blev det och jätte gott var det. Nu har besöket åkt hem och vi sitter i soffan men snart är det dax för sängen. I morgon är en ny dag med mycket planer...

Vårkänslor.

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte gjort mycket roligt, jag har dragits med jordens träningsvärk och så har jag städat medan Liam var på dagis, dammsugat, skurat och tvättat. Dessutom har jag styrkt och bytt gardiner i vårt sovrum och vardagsrummet. Det tog mig allt som allt de fem timmarna Liam var iväg... När jag hämtade honom hade jag lite ärenden till banken och affären bland annat.
När vi gick mot bilen lös solen på oss och vi fick riktiga vårkänslor och tog på oss solglasögonen.

Full fart.

Kategori: Allmänt

Idag har vi hunnit med mycket. Jag har jobbat och Liam har varit på dagis. Klockan tre hämtade jag lilleman och vi for hem för att förbereda maten. När Sunken kom hem var pajen nästan klar och Liam satte sig för att äta middag. Lite bus och sedan var det dax att packa nästan för att bege sig till gymmet. Jungelsport hette passet och satan så jobbigt det var. Ligger nu i soffan och funderar på om jag tar mig ur sängen i morgon... Pajen blev iaf jätte god och nu ska jag inte göra många knop förens i morgon. Då blir det tvätt, städ och byte av gardiner med allt vad det innebär... Dessutom måste jag hinna till banken med och söka lite jobb.

Mys.

Kategori: Allmänt

Inköpet i går blev en riktig hitt. Stolen är jätte mysig och i går kväll åts halva vällingflaskan där. Sedan blev det soffan som vanligt. Men då och då nu idag har han krupit upp och myst till det lite.

Ikea

Kategori: Allmänt

Idag tog vi oss en sväng till Ikea när Liam sovit middag. Vi strosade runt och Liam skötte sig jätte bra. Vi hade riktigt roligt tillsammans och det var nog många som skrattade när Sunken körde både Liam och mig på vagnen...
Vi fick med oss pennor, värmeljus, en stol till Liam och en ny byrå hem så i morgon blir det till att skruva ihop den.

Kvällen kommer spenderas hemma i soffan med pizza, cola och melodifestivalen. Den kombinationen är inte vanlig här hemma kan jag lova...

Äntligen.

Kategori: Allmänt

Första gången på jätte länge som jag har tid att sitta framför min dator. Det är både roligt och mysigt att ha Liam här hemma men med dator blir det inte mycket gjort då... Och på kvällarna när han gått och lagt sig är jag oftast aldelens för trött. Men idag kunde Liam äntligen gå till dagis igen och jag har ägnat min förmiddag till att söka jobb, liggandes i soffan med en kaffe. Det kan man kalla kvalitetstid. Dessutom ska jag få träna i kväll med. Så vi får se om jag kan röra på mig i morgon över huvud taget...

Det blev ju ingen ny säng...

Kategori: Allmänt

Vi skulle ju fått vår nya säng i fredags men när vi ringde dem så var sängen helt plötsligt försenad 2 hela veckor... Vi blev riktigt irriterade och tyckte det var riktigt dålig stil att de inte ens hört av sig för att säga det.
Och som sagt så har vi ju sovit på soffan ett bra tag innan. Efter lite diskussion där de sa att vi kunde få en annan säng, en mjukare men som de senare inte rekommenderade när Sunken berättade hur lång han var och vad han väger så kom vi fram till att vi skulle få en lånesäng hemkörd till oss. Så där är vi nu, om ca 1 och en halv vecka ska vi få vår nya sön men så länge sover vi i denna. Och det funkar faktiskt helt okej...

Feber.

Kategori: Allmänt

I går kväll fick Liam lite feber, det låg precis på 38 och när vi vaknade i morse var det ingen förändring. Alltså inget dagis idag eller i morgon, lite lycka känner jag över detta då de sa att det var mycket sjukdomar nu... Det var nog dessutom Liams tanke med två riktiga mysdagar då febern försvann till lunch. Så det är en pigg och glad kille jag haft här hemma, vi har dammsugit, tvättat och torkat golv mellan lekarna.
Nu är det ju bara detta jobbsökandet jag ligger efter med men det finns inte tid för det när Liam är hemma.
I morgon blir det att åka ner till stan för en fika med Emma efter att vi tagit vår powernap.

Lilla sötnosen.

Kategori: Allmänt

Och så var det söndag. Känns som denna helg aldrig tar slut... Vi har tagit det lugnt idag med men tog oss ut och gungade och en sväng ner till stan för att handla. Ett par nya jeans blev det till mig och mat till kvällen.

I morgon är det dax för tandläkaren igen och sedan håller jag tummarna för mycket jobb i veckan.

Lördag.

Kategori: Allmänt

Ja idag har det inte hänt mycket. Liams farmor och farfar åkte efter frukost och vi har varit hemma förutom en sväng till affären...
Liam har börjat dricka juice, mycket gott tycker han. Det är så mysigt att ha honom vid bordet på morgonen.
Nu sover lilleman och vi sitter och tittar på melodifestivalen. I kväll ska vi få sova i en säng!!!! Dock inte våran men en säng är alltid en säng. Om två veckor ska vi få vår är det nya budet.

Till våran favorit.

Kategori: Allmänt

Denna bukett och godis var vad jag och Liam gav vår favorit här hemma.
Kvällen är lugn och vi har precis ätit upp desserten, limepaj.
I väntan på att få gå och lägga sig sitter vi och tittar på tv.
I morgon blir det att städa lite här hemma, handla och laga mat, hämta säng och ev kika in på hemtex.
Hoppas det är uppehåll i morgon för i sånna fall ska vi ta en sväng förbi gungan!

Till mig!!!

Kategori: Allmänt

Titta vad jag fick av min älskade, han kan om han vill...
Vi har en lite halvslö kille här hemma idag med... Jobbet gick bra i alla fall och det var lika roligt som vanligt.

I kväll blir det oxfilé med sallad och rödvinssky, lite lyx måste det ju vara på alla hjärtans dag.
I morgon är det full fart igen, storhandla och fixa inför kvällen och dessutom hämta säng!!!! Så underbart!!!!

Sjukdom på g?

Kategori: Allmänt

Undrar om min lilla älskling kommer bli sjuk... Han har varit ovanligt lugn och suttit med oss i soffan. Ett tag tog han filten och kudden och la sig ner... Så typiskt med tanke på att jag ska jobba i morgon och Sunken har viktiga saker att få gjort på jobbet innan helgen.

På tal om helgen, på fredag kommer vår säng!!! Dessutom kommer Liams farmor och farfar och ska vara barnvakt åt oss så vi får gå ut och äta tillsammans med Bomen, Tilla, Klara och Mälkarn.
Lilla vän bli inte sjuk nu.

Det lilla bustrollet.

Kategori: Allmänt

Ja då var det ny vecka igen, gårdagen var lugn och jag och Liam var mest hemma förutom besöket på arbetsförmedlingen och svängen till affären.
Idag var det dax för dagis igen och det är ju alltid lika roligt. Medan Liam var på dagis var jag hos tandläkaren och sedan åkte jag hem och sov, jag har haft så ont i magen nu sedan i går. Men äntligen börjar det bli bra och nu har jag ätit med. Efter dagishämtning åkte vi hem och lekte med Liams alla bilar, köket och instrumenten.
Matlagning blev det med och sedan efter det har vi gjort kväll.
Nu sitter vi i soffan och tar det lugnt, i morgon blir det en träff med Emma efter att jag hämtat på dagis.

Bilderna är hemifrån mamma och pappa när Liam provar pappas rakapparat.

Hemma hos mamma.

Kategori: Allmänt

I helgen har vi varit hemma hos min mamma och pappa. Min lillasyster har fyllt 18 och det skulle vi fira.
Vi satte oss i bilen fredag kväll när Liam ätit välling och åkte iväg. Strax efter tio var vi framme. Och vilken helg vi haft, jag känner mig så utvilad och vi har haft det så trevligt.
Liam hittade mamma och pappas katt Oliver och döpte genast om honom till Jaja, precis som han kallar vår Jojo. För det medta var han snäll men i går vart Oliver lite trött på honom för då var han mest dum. Annars har vi lekt och gått i trappen och fart runt.
I går efter Liams välling var det dax att sätta sig i bilen igen och hemma var vi ca tio. I morse vaknade Liam sex tror jag och ville inte somna om... Så nu sitter jag här i soffan och funderar på om jag ska starta en tvättmaskin eller om jag ska göra det i eftermiddag. Vid lunchtid ska vi i alla fall till arbetsförmedlingen men det är den enda bokade tiden vi har idag i alla fall.

Han gillar skor...

Kategori: Allmänt

Liam är tokig i skor just nu. Varje dag springer han till vår Skottland och börjar leta fram våra skor. Här om dagen var det mina... Konstigt nog lyckades han ta ett par steg innan han ramlade.

Vi har haft ännu en rörig natt i natt och jag var nog inne hos Liam 4 gånger innan jag hämtade täcke och kudde och la mig på golvet nedanför hans säng.
Jag hoppas vi får ett slut på detta snart för jag känner mig som en zoombie och jag kan inte tänka ordentligt heller, det känns bara som en dimma i huvudet.

Kvällsmys på ett nytt sätt.

Kategori: Allmänt

I kväll valde Liam puffen i stället för soffan med mig. Han sitter där med sina stövlar och kunde nog inte ha det bättre... Nu snart ska vi gå in i hans rum och vila oss lite, sedan blir jag själv igen...

Så det kan gå...

Kategori: Allmänt

Igår skulle jag göra mig en toast till middag och när jag öppnade grilljärnet hittade jag denna lite lätt smälta napp i... Tack och lov fick jag loss den, men då är ju frågan, varför la han den där i??

Vilken dag...

Kategori: Allmänt

Vi började dagen 7.40 efter en natt med katastrofalt lite sömn. En kille full med energi och busen bara liste i ögonen på honom. Idag har han lyckats med att putta bort glasskivan från vardagsrumsbordet med de tunga ljuskloten på... Han har satt på extra koppar på espressomaskinen... Han har som vanligt gjort allt han vet att han inte får och surat så fort jag lagat mat.
Men dagen har ju inte varit bara hemsk, mellan varven har han förgyllt min dag med kanske 100 pussar och 100 kramar, han var super duktig i affären och på returpunkten och vi hade roligt när han badade...
Måla med kritor han vi också med i morse, det var roligt i kanske 10 minuter..,

Vår nya säng.

Kategori: Allmänt

Såhär sov jag och Liam i natt.. Natten innan låg vi och trängdes i soffan. Ja, vi sålde ju vår säng i helgen eftersom vi beställt en ny. Så nu går vi och väntar, om vi har riktig tur så kommer den på fredag men annars i början av nästa vecka.
Tills dess blir det dessa tillfälliga lösningar men i helgen blir det Kolmården, om inte tidigare för min stackars kropp mår inte jätte bra efter en natt på golvet med en tunn skummgummimadrass...

Frukstund.

Kategori: Allmänt

Liam är väldigt förtjust i frukt, om han fick skulle han nog kunna äta det hela dagen... I helgen nu tog vi oss en fruktstund i soffan, det blev äpple skuret i bitar i en mugg. Vi fick ta en varsin mugg för jag fick inte smaka hans äpplen :) det var nog både gott, mysigt och lite spännande. Han satt som ett litet ljus med mig i soffan och log, det är ju inte varje dag man får äta där...

Fredagsfin!

Kategori: Allmänt

Såhär såg Liam ut i fredags när vi åkte till Bomen och Tilla. Jag blir så förvånad hela tiden när han är så duktig. Han skötte sig jätte bra och vi lekte på golvet. När det var dax för välling satt han i mitt knä i köket och drack den som vanligt, sedan hoppade han ner tog Sunken i handen och gick in i Tilla och Bomens sovrum och la sig i deras säng... Min lilla kille har blivit så stor och duktig!!