Sandra Purvins

Liam 10 Månader.

Kategori: Allmänt

Nu har han blivit riktigt stor kille. Snart är han året och då är det dax för dagis för min lilla älskling.. Nej nej nu ska vi inte gå händelserna i förväg men 10 månader har han hunnit bli i alla fall...
Gå. Liam har tagit sina första steg, två stycken hinner det bli innan han trillar och han har gjort det i alla fall tre gånger nu..
Växer. Nu är Liam 76.5cm lång och väger 10365g. Långa ben och armar har min kille så storlek 86 drar han i kläderr fast jag har redan börjat handla storlek 92 till honom.
Leker. Korta stunder är han riktigt bra på att sysselsätta sig själv, bada är roligt och gå på äventyr vart vi än är. Tittut är bland det roligaste som finns.
Förstår. Man märker att han förstår mer och mer när man pratar med honom, titta, kom, lampa, mamma & pappa är bara några av orden som han har riktig koll på.
Myser. Liam är inne i en riktigt kramig period, han kramas och kramas och myser riktigt mycket här om dagarna och inte bara med oss utan med alla som kommer i hans väg, våran lilla gullunge.
Här kommer lite bilder från månaden som varit.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: