Sandra Purvins

Vatten.

Kategori: Allmänt

Liam är jätte fascinerad av vattnet som kommer ur stupröret nu varje dag när vi kommer hem. Varje gång måste vi stanna och titta, känna och fundera över vart vattnet kommer ifrån. Idag plaskade vi med vattnet, kände på det när det rann ut och även kände vi lite på röret som vattnet kom ifrån.

Medan Liam var på dagis idag tog jag hand om tvätt, fixade lite papper här hemma och plockade lite. Tiden går så fort och det är alltid så mycket jag vill hinna med som Liam inte tycker är allt för roligt. Så när jag hämtade honom så åkte vi till stan för att träffa Emma. Vi tog en fika på espresso house och sedan kom även Sarah, Elin & Jannica. Vi blev kvar en stund innan det blev dax att åka hem och fixa middag.
Sedan kom Bomen och Tilla, jag och Tilla åkte till gymmet och när vi kom hem efter 30minuter killercross så stod maten på bordet. Köttfärssoppa blev det och jätte gott var det. Nu har besöket åkt hem och vi sitter i soffan men snart är det dax för sängen. I morgon är en ny dag med mycket planer...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: