Sandra Purvins

Liam 11 Månader.

Kategori: Allmänt

våran äskling har nu hunnit bli hela 11 månader och tiden går så himmla fort!!! Han kan så mycket och överraskar oss varje dag med allt han kan. Snart är det ett år sedan vi fick träffa honom för första gången, han är helt otrolig, helt underbar, och han är våran bara våran!!
 
Går. Nu när vi är hemma går han lika mycket som han kryper, men när vi kommer bort blir han lite feg och kryper oftast fortfarande.
Tänder. Liam stoltserar nu mera med 7 tänder i sin mun som han villigt visar upp för omvärlden..
Grimaser. Han grimaserar och grimaserar, visar tänderna och rynkar näsan. Speciellt när han skarttar och vill få oss att skratta med honom.
Förstår. Mer och mer av vad vi säger, kom titta nej lugnt och när vi ropar på honom och mycket mer..
Äter. Liam har altid varit duktig med maten och han smakar på allt men nu har han blivit lite kinkig med mellanmålen då han har kommit på att det finns så mycket godare saker än exempelvis banan, smhootie, macka och liknande är mycket godare och ibland vill han försöka själv i stället för att bli matad. Även våran mat är mer intressant..
Vagnen. Alla hjul har alltid varit intressanta att rulla på men just nu är det roligaste av allt att köra Emmaljungan själv, han puttar och puttar och puttar...
 
Här kommer lite bilder från den senaste månaden..
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: